Jste taky milovníky arašídového krému? A jste tým crunchy nebo smooth?

Máme pro vás 3 tipy jak arašídové máslo využít v kuchyni. Arašídové máslo je skvělá surovina jak do sladkých, tak slaných pokrmů. Jídlo chuťově ozvláštní a navíc obohatí o zdravé tuky a rostlinné bílkoviny.

Jak jsme arašídový krém použili my?

1. Ovesná kaše

Rychlá a zdravá snídaně, která ráno nastartuje vaše tělo a poskytnemu potřebné živiny. 

2. Cizrnové karí

Lehký oběd s exotickou chutí, který vás díky velkému obsahu bílkovin zasytí. 

3. Zálivka na salát

Ozvláštněte si zeleninový salát s touto zálivkou z arašídového krému, která je snadná na přípravu. Osvěžující letní oběd za pár minut!

Připravte si vynikající, chuťově vyvážený a lehký oběd. Své výtvory podle Goodie receptů nezapomeňte označovat na sociálních sítích @Goodierecepty