Datlové košíčky plněné čokoládou
čas přípravy: 60 min.
Rychlé, jednoduché a se skvělými výživovými hodnotami. Přesně takové jsou datlové košíčky plněné čokoládou. Vytvoříte je doslova za pár minut a u jedné várky rozhodně nezůstane. A připravit si můžete různé varianty například i s bílou nebo jahodovou růžovou čokoládou.
Autor: Lenka Nývltová
Tisk
Ingredience
- 6 ks medjool datlí
- 70 g kešu
- 100 g čokoládových peciček
- 1 lžička přepuštěného másla ghí
Postup
- Datle vypeckujte a společně s kešu pořádně rozmixujte.
- Z této hmoty vytvořte kuličky a dejte na 15 minut do mrazáku.
- Čokopecičky se lžičkou ghí si rozpusťte v mikrovlnce.
- Vařečkou a následně prsty vytvořte v kuličkách důlek, do kterého nalijte čokoládu.
- Nechte ztuhnout v lednici a je hotovo!
Své výtvory podle Goodie receptů nezapomeňte označovat na sociálních sítích @Goodierecepty. Přejeme vám dobrou chuť!