Datlové košíčky plněné čokoládou

60 min.
Lenka Nývltová

Ingredience

Postup přípravy

  • Datle vypeckujte a společně s kešu pořádně rozmixujte.
  • Z této hmoty vytvořte kuličky a dejte na 15 minut do mrazáku.
  • Čokopecičky se lžičkou ghí si rozpusťte v mikrovlnce.
  • Vařečkou a následně prsty vytvořte v kuličkách důlek, do kterého nalijte čokoládu.
  • Nechte ztuhnout v lednici a je hotovo!

 

 Své výtvory podle Goodie receptů nezapomeňte označovat na sociálních sítích @Goodierecepty. Přejeme vám dobrou chuť!

   

Rychlé, jednoduché a se skvělými výživovými hodnotami. Přesně takové jsou datlové košíčky plněné čokoládou. Vytvoříte je doslova za pár minut a u jedné várky rozhodně nezůstane. A připravit si můžete různé varianty například i s bílou nebo jahodovou růžovou čokoládou

Obsaženo v receptu
Přepuštěné máslo GHÍ - Grass-Fed BIO 720 ml Přepuštěné máslo GHÍ - Grass-Fed BIO 720 ml
lp17
415 Kč
Kešu natural 500 g Kešu natural 500 g
259 Kč
Datle medjool 500 g Datle medjool 500 g
Bestseller
lp17
215 Kč