čas přípravy: 60 min.

Rychlé, jednoduché a se skvělými výživovými hodnotami. Přesně takové jsou datlové košíčky plněné čokoládou. Vytvoříte je doslova za pár minut a u jedné várky rozhodně nezůstane. A připravit si můžete různé varianty například i s bílou nebo jahodovou růžovou čokoládou

Autor: Lenka Nývltová
Tisk

Postup

  • Datle vypeckujte a společně s kešu pořádně rozmixujte.
  • Z této hmoty vytvořte kuličky a dejte na 15 minut do mrazáku.
  • Čokopecičky se lžičkou ghí si rozpusťte v mikrovlnce.
  • Vařečkou a následně prsty vytvořte v kuličkách důlek, do kterého nalijte čokoládu.
  • Nechte ztuhnout v lednici a je hotovo!

 

 Své výtvory podle Goodie receptů nezapomeňte označovat na sociálních sítích @Goodierecepty. Přejeme vám dobrou chuť!