Low carb roláda
čas přípravy: 30 min.
Velikonoce low carb? S tímhle receptem to není problém! Roláda je plná kvalitních ingrediencí a vysokoprocentní čokolády, takže si pochutnají všichni.
Ingredience
Těsto
- 5 vajec od slepic z volného výběhu
- 30 g jemně mletých mandlí
- 3 pl rozpuštěné vysokoprocentní čokolády ve vodní lázni
Náplň
- 200 g zakysané smetany
- 200 g tučného tvarohu
- 20 g lyofilizovaných malin
Postup
1. Všechny ingredience na těsto vyšleháme dohromady
2. Na plech vyložený pečícím papírem rozetřeme těsto po celé ploše.
3. Ve vyhřáté troubě pečeme 10 minut na 210 stupňů C.
4. Smícháme ingredience na náplň.
5. Na vychladlé těsto na roládu naneseme náplň a roládu zarolujeme.
6. Roládu poléváme rozteklou vyskoprocentní čokoládou.