čas přípravy: 15 min.

Receptů na tiramisu je spoustu, ale ten původní je pouze jeden. Pochází z Itálie. Doslovný překlad “tirami su” “vytáhni mě” může napovědět, že půjde o piškoty, které se rychle namočí a vytahují z kávy. Tato verze je trochu poupravená a přizpůsobená současnému barbie trendu! Kombinace chutí kávy a malin je návyková!

Autor: Kristýna Durasová
Tisk

Ingredience

Postup

1. Připravte si skleněnou nádobou cca 20 x 30 cm.
2. Ve vychladlém coffree v rychlosti ponořte piškoty jeden po druhém a těsně vedle sebe vyskládejte na dno skleněné nádoby.
3. Na piškoty naneste vrstvu krémové hmoty připravenou ze sněhu z bílků, vyšlehaných žloutků se sladidlem a zašlehaným mascarpone.
4. Naneste další vrstvu piškotů stejným způsobem jako v bodu 2.
5. Naneste na piškoty znovu vyšlehaný krém.
6. Posypte prachem z lyofilizovaných malin.



Své výtvory podle Goodie receptů nezapomeňte označovat na sociálních sítích @Goodierecepty. Přejeme vám dobrou chuť!