RAW cookies s lyo jahodami a jahodovým kešu
čas přípravy: 40 min.
Raw cookies jsou jednoduché a rychlé na přípravu, ale přesto plné živin a jsou skvělým zdrojem energie. Výhodou je také to, že kvalitu použitých ingrediencí máte plně pod kontrolou. Tak neváhejte a vyzkoušejte fantastické spojení datlí, ořechových krémů a jahod.
Autor: Iva Kocová
Tisk
Ingredience
- 225 g datlí (předem namočených na cca 15 minut)
- 125 g arašídového krému Goodie
- 1 PL javorového sirupu
- 1 ČL mleté vanilky
- 1/2 ČL soli
- 90 g čokolády
- lyo jahody Goodie
- krém Jahodový kešu Goodie
Postup
- Nejprve datle necháme namočené v horké vodě cca 15 minut.
- Datle následně vymixujeme, dokud nevytvoří hladkou směs.
- Přidáme arašídový krém, javorový sirup, mořskou sůl a vanilku.
- Opět vymixujeme, dokud se všechny ingredience nespojí.
- Přidáme čokoládu a opět mixujeme, abychom dosáhli krásně hladkého těsta.
- Z těsta postupně tvarujeme kuličky a poté malou lžičkou ale prsty na každé kulce vyhloubíme menší jamku.
- Následně vyplníme krémem jahodovou kešu a posypeme lyo jahodami.