Švestkové RAW tyčinky
RAW tyčinky si dnes koupíme na každém rohu, ale ty domácí jsou nepřekonatelné! Kvalitu ingrediencí máte pod kontrolou a můžete si vytvářet vlastní chuťové kombinace, navíc tím ušetříte spoustu peněz. Tento recept na švestkové RAW tyčinky se skládá pouze ze 4 ingrediencí, je jednoduchý na přípravu a skvěle chutná. Neobsahuje žádný přidaný cukr, pouze přirozeně vyskytující se cukry, které dodají energii a zaženou chutě na sladké.
Ingredience
Tyčinky
- 150 g švesty ashlock
- 80 g kešu ořechy
- 80 g kokosový krém
Na zdobení
- 25 g strouhaný kokos
- 15 g čokolády
Postup
1. Rozehřejte si ve vodní lázni kokosový krém.
2. Rozehřátý kokosový krém rozmixujte společně se švestkami a kešu až vznikne hmota.
3. Do hmoty zapracujeme strouhaný kokos.
4. Ze vzniklé hmoty vypracujeme cca 1 cm vysoký obdělníkový plát, který dáme aspoň na 1 hodinu odpočinout do lednice.
5. Následně rozkrájejte plát na 8-10 tyčinek.
6. Můžete ozdobit rozehřátou čokoládou ve vodní lázni a strouhaným kokosem.
7. Skladujte tyčinky v lednici v uzavíratelné nádobě.