Tiramisu ovesná kaše přes noc
čas přípravy: 10 min.
Máte rádi tiramisu? Tak si připravte tuhle jednoduchou snídani - tiramisu vločky. Příprava je rychlá a nenáročná. Vločky nechte odležet v lednici, aby změkly a násákly tekutinu. Jsou pak krásně jemné a spolu s jogurtem tvoří úžasně krémovou konzistenci.
My jsme na tento recept použili naše coffree - jedná se o přírodní směs z kořenů pampelišky a čekanky s chutí a vůní kávy s přínosným obsahem živin a blahodárných účinků.
Autor: Lenka Nývltová
Tisk
Ingredience
na 1 porci potřebujeme
- 40 g ovesných vloček
- 1 lžíce chia semínek
- 1 lžička kokosového nektaru
- 70 ml kokosového mléka
- 50 ml coffree
Na vrch
- 3 lžíce řeckého jogurtu
- 1 lžička kokosového nektaru
- kakao
- Kávové boby na ozdobu
Postup
Postup:
- Vločky, chia, kokosový nektar, mléko a coffree pořádně promíchejte a vložte minimálně na 2 hodiny do lednice, nejlépe přes noc.
- Jogurt smíchejte s kokosovým nektarem a dejte na vločky.
- Posypte kakaem, ozdobte kávovými boby a podávejte.
Přejeme vám dobrou chuť! Své kulinářské výtvory podle Goodie receptů nezapomeňte označovat na sociálních sítích @Goodierecepty.