čas přípravy: 50 min.

Představte si chléb, který je nejen snadný na přípravu, ale také plný nutričně hodnotných ingrediencí. Tvaroh, jemný a krémový, je odedávna ceněn jako zdroj kvalitních bílkovin. Ovesné vločky, dodají tělu energii a vlákninu potřebnou pro správné trávení. Olivový olej, poklad středomořské kuchyně, přináší zdravé tuky a jemnou chuť, která povyšuje recept na vyšší úroveň. A co teprve křupavá semínka na povrchu. Tento recept je dokonalou harmonií výživnosti, chuti i jednoduchost na přípravu. 

Autor: Lenka Nývltová
Tisk

Ingredience

Postup

  1. Vše dejte do mixéru a pár pulzy promixujte. Stačí tak, aby se suroviny spojily, ale vločky zůstaly v těstě viditelné. Pokud to přeženete, bude chléb gumový.
  2. Směs přesuňte do formy na chléb a posypte semínky.
  3. Pečte na 180 stupňů 40-45 minut do zezlátnutí.
  4. Nechte na mřížce vychladnout a podávejte.

 

Své výtvory podle Goodie receptů nezapomeňte označovat na sociálních sítích @Goodierecepty. Přejeme vám dobrou chuť!