1 hodnocení

White chocolate & Peanuts by Lily Marvanová 140 g

Arašídový krém s bílou čokoládou je spojení kvalitních ingrediencí. Sladkou chuť dotváří kokosový nektar, který má kromě lahodné chuti i super nutriční vlastnosti. Stačí jedna lžička pro doplnění energie a přejdou i chutě na sladké. Autorka receptury je naše ambasadorka Linda Marvanová. Děkujeme.

Skladem (> 10 ks)
Značka: Goodie
235 Kč
Kategorie: Ambasadoři Goodie
white chocolate and peanuts
Novinka

Arašídový krém s bílou čokoládou je spojení kvalitních ingrediencí. Na vrchu je víčko z bílé čokolády, které mile překvapí. Sladkou chuť ořechového krému dotváří kokosový nektar, který má kromě lahodné chuti i super nutriční vlastnosti. Stačí jedna lžička pro doplnění energie a přejdou i chutě na sladké. Autorka receptury je naše ambasadorka Linda Marvanová. Děkujeme.

Naše ořechové krémy neobsahují palmový tuk, éčka, bílý řepný cukr. Obsahují pouze přirozeně vyskytující se cukry, zdravé rostlinné tuky, vlákninu.

Sami ořechové krémy milujeme a s nadšením vám představujeme novou exkluzivní řadu ořechových krémů, které jsou dokonale jemné. Pracujeme s výběrovou kvalitou vstupních ingrediencí, kterou poznáte na chuti i vůni.

  • velmi šetrné zpracování vstupních surovin žulovými kameny
  • nejvyšší kvalita ingrediencí
  • bez palmového tuku
  • bez bílého cukru

Použití: 

Ořechový krém je vhodný k přímé spotřebě. K dokonalosti doladí kaši, výborný je s ovocem, do jogurtu, na lívance či jen tak na lžičku.

Složení: 

arašídy, bílá čokoláda vegan BIO (kokosový nektar, kakaové máslo 40%, kokosový krém, mandlový protein, kokosová mouka, slunečnicový lecithin), kokosový nektar, himalájská sůl, bourbonská vanilka, bílá čokoláda (kakaové máslo 40%, sušené mléko 30%, panela)

Nutriční údaje na 100 g:

Energie: 2595 kJ / 623 kcal
Tuky: 56,5 g
     z toho nas. mast. kys.: 18,7 g
Sacharidy: 17,3 g
     z toho cukry: 8,1 g
Bílkoviny: 18,6 g
Vláknina: 6,3 g

Sůl: 0,1 g

Vyrobeno: 

ČR

Prodávající: 

GOODIE s.r.o.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: