BIO mouky vyrobené z ekologicky pěstovaných surovin si zachovávají maximální čistotu bez zatížení pesticidy či jinou nadbytečnou chemií a nabízí přirozené výživové hodnoty, takže představují zdravější alternativu běžných mouk. BIO mouky jocení všichni, kteří hledají výrobky s ohledem na udržitelnost a kvalitu.

Máme zde pro vás 10 produktů

Špaldová mouka jako zdravější alternativa bílé mouky

Špaldová mouka je zdravější alternativou klasické bílé mouky. Hodí se pro pečení perníků, bábovek, vánoček a mazanců, ale i k zahušťování polévek a omáček.

Banánová mouka pro doladění chuti pokrmů

Banánová mouka je ideální volbou k dochucení nejrůznějších pokrmů. Kromě pečení sladkých koláčů dodá šmrnc i smoothie nápojům nebo si pomocí banánové bio mouky můžete ochutit třeba jogurt. 

Cizrnová mouka s vysokým obsahem bílkovin

Cizrnová mouka se pyšní vysokým obsahem bílkovin. Chutí připomíná jedlé kaštany nebo oříšky. Je ideální volbou pro pečení těsta na pizzu, pro obalení řízků, do hummusu nebo falafelu. 

Rýžová mouka pro jemné a dokonale nadýchané těsto

Rýžová mouka vám pomůže vykouzlit jemné a dokonale nadýchané těsto. Je tak skvělou volbou pro přípravu palačinek a lívanců, dortů, sušenek i různých buchet. Hodí se také pro kombinování s dalšími moukami v bio kvalitě.