Černý čaj

Jejich výroba je založena na oxidaci čajových lístků. Mají často tmavě hnědou až černou barvu, podle které se na západě nazývají čaji černými. Mívají také temně rudý nálev, podle kterého se v Asii nazývají čaji červenými.

Nejprodávanější

masalachai50g
 
119 Kč
darjeeling50g
 
189 Kč
bioassam50g
 
89 Kč
cejloninvernes50g
 
79 Kč
bioeralgrey50g
 
109 Kč
masalachai50g
Novinka
119 Kč

Tradiční směs pro přípravu kořeněného indického čaje. Původní indická receptura s několika druhy koření, jejíž složení pochází...

3059
darjeeling50g
189 Kč

Černé čaje z Darjeelingu jsou šampaňským mezi čaji. Pěkně zpracovaný, umně rolovaný suchý list tmavší hnědo...

3068
bioassam50g
89 Kč

Klasickým způsobem zpracovaný černý listový čaj z assámské zahrady Chardwar ležící nedaleko města Tezpur v severním...

3067
cejloninvernes50g
Novinka
79 Kč

Letní sklizeň z nejvýše položené zahrady na Srí Lance, Inverness, který leží v srdci světoznámé horské oblasti Nuwara...

3066
bioeralgrey50g
Novinka
109 Kč

Pečlivě namíchaná směs černých čajů z cejlonské zahrady Blackwood a jihoindické Thaisholy ve státě Tamil Nadu. Čaj ovoněný dle...

3060
5 položek celkem