Černý čaj
Jejich výroba je založena na oxidaci čajových lístků. Mají často tmavě hnědou až černou barvu, podle které se na západě nazývají čaji černými. Mívají také temně rudý nálev, podle kterého se v Asii nazývají čaji červenými.
Nejprodávanější

Tradiční směs pro přípravu kořeněného indického čaje. Původní indická receptura s několika druhy koření, jejíž složení pochází...

Pečlivě namíchaná směs černých čajů z cejlonské zahrady Blackwood a jihoindické Thaisholy ve státě Tamil Nadu. Čaj ovoněný dle...

Černé čaje z Darjeelingu jsou šampaňským mezi čaji. Pěkně zpracovaný, umně rolovaný suchý list tmavší hnědo...

Klasickým způsobem zpracovaný černý listový čaj z assámské zahrady Chardwar ležící nedaleko města Tezpur v severním...

Letní sklizeň z nejvýše položené zahrady na Srí Lance, Inverness, který leží v srdci světoznámé horské oblasti Nuwara...