AJALA - Rustikální 70% čokoláda BIO 45 g
Zpracování inspirované první metodou zpracování čokolády, tak jak se ji naučili Španělé od Aztéků. Zásadní rozdíl od klasické přípravy je, že čokoláda se mele velmi krátce cca 24 hodin a panela (sušená třtinová sťáva) se přidává až po temperaci, tudíž je struktura cukru zachována a chutě se míchají až v ústech, tím vzniká velmi zajímavý chuťový zážitek.
Kategorie: | Čokoláda |
---|
Výroba této rustikální čokolády inspirovaly metody a receptury španělských dobyvatelů, kteří se je naučili od Aztéků již v 16. století. Vychutnejte si netradiční a silný chuťový zážitek hrubě namletých kakaových bobů se sušenou třitinouv štávou, která zachovává svou strukturu v čokoládě.
Výhody:
- jemně pražené vysoce kvalitní kakaové boby
- bez bílého řepného cukru
- mleto žulovými kameny
- temperováno
- s láskou baleno
Složení: kakaové boby, sušená třtinová šťáva, obsah kakaového podílu: 70 %.
Váha: 45 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.