Hořčice
Pro milovníky pikantních chutí jsou tu hořčice s kvalitním složením. Díky fermentaci hořčice zraje jako víno – ze začátku ostřejší a pálivá, ale postupem času vyzrává a mění se v jemnější chuť. Poctivou hořčici z BIO surovin oceníte ke klobásce, do salátu, do pomazánky, pod maso nebo třeba jen tak na chleba.
Kvalitní složení a poctivá chuť, které neodoláte
Není hořčice jako hořčice. Dejte přednost kvalitnímu složení a jedinečné chuti. Vykouzlete z vašich oblíbených pokrmů hotové delikatesy, na kterých si pochutnáte. Ať už ji přidáte kamkoliv, vždy vás překvapí svojí plnou chutí.
Objevte hořčice s kvalitním složením a poctivou chutí, které neodoláte. Jsou vyrobené z čerstvě mletého hořčičného semínka a jsou 100 % přírodní. Nenajdete v nich tedy žádná škodlivá éčka, barviva ani konzervanty. Skvěle chutná v kombinaci s grilovaným masem, hodí se ale i do pomazánek nebo si ji můžete vychutnat jen tak namazanou na chlebu jako svačinu. Skvěle doplní i chuť sýra nebo uzenin.
Fermentovaná hořčice drsná
Fermentovaná hořčice drsná vás překvapí několika tvářemi. Zpočátku je totiž její chuť pálivější a drsná, postupem času ovšem uzraje v jemnější a přívětivější chuť. Postupně totiž zráním přijde o svojí typickou palčivost, takže si ji můžete vychutnat hned v několika různých podobách.
Fermentovaná hořčice kremžská
Fermentovaná hořčice kremžská patří mezi nejpikantnější hořčice v nabídce. Pokud tedy milujete extra pálivou chuť, je pro vás kremžská varianta jasnou volbou. I tato varianta ovšem postupem času uzraje v přívětivější a jemnější. Je tedy na vás, v jaké její podobě si ji vychutnáte.