27 hodnocení

Coffree - kávovinový nápoj 75 g

Chuťově vyladěná čistě přírodní směs z kořenů pampelišky a čekanky je vhodná pro přípravu aromatického nápoje s chutí a vůní kávy. Navíc s přínosným obsahem živin a blahodárných účinků. Kořen z pampelišky podporuje normální trávení, normální funkci jater a působí jako prebiotikum. Kořen z čekanky navíc pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost - chuť k jídlu.



Skladem (> 10 ks)
Značka: Goodie
135 Kč 180 Kč / 100 g

Vyladěná 100% čistě přírodní směs v prášku s charakteristickou chutí kávy z kořene pampelišky a čekanky je vhodná pro přípravu aromatického kávovinového nápoje s přínosným obsahem živin a blahodárných účinků. Kořen z pampelišky pomáhá při metabolismu sacharidů, podporuje normální trávení, normální funkci jater a působí protizánětlivě. Čekanka navíc podporuje činnost srdce a cév, pomáhá udržovat hladinu glukózy v krvi, normální stav kostí a kloubů, kontroluje tělesnou hmotnost - chuť k jídlu.

kořen pampelišky:

  • podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému - cholesterol v krvi
  • podporuje vylučování a elektrolytovou rovnováhu
  • podporuje normální trávení
  • podporuje normální funkci jater
  • působí jako prebiotikum

kořen čekanky:

  • podporuje vylučování - pročištění těla
  • podporuje kontrolu tělesné hmotnosti - chuť k jídlu
  • podporuje normální činnost jater
  • podporuje normální trávení

Použití:

1–2 čajové lžičky zalijte vroucí vodou. Můžete smíchat s mlékem, rostlinným mlékem nebo dochutit oblíbeným přírodním sladidlem. Podávejte teplé i studené jako ledovou kávu.

Složení:
30% čekankový kořen, 20% pampeliškový kořen, ječmen, rýže
 

Nutriční hodnoty 100 g:

Energie: 1446 kJ / 343 kcal
Tuky: 0,1 g
z toho nas. mast. kys.: 0,1 g
Sacharidy: 62 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 8,5 g
Vláknina: 1 g
Sůl: 0,1 g
 
Velmi nám záleží na vaší spokojenosti a důvěře. Proto vám poskytujeme pouze pravdivé informace o našich produktech a u tohoto produktu uvádíme pouze zdravotní a výživová tvrzení schválená Evropskou komisí dle Nařízení (ES) č. 1924/2006.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: