Lyofilizované plody
Proces lyofilizace je šetrné vymrazování čerstvého ovoce, které zachovává barvu, chuť a živiny. Lyofilizované neboli mrazem sušené ovoce tak obsahuje vlákninu, minerály i důležité vitamíny. Zároveň je lehké, skladné a má vysokou trvanlivost. Proto ho běžně využívá i NASA pro kosmonauty na kosmických výpravách. Velmi chutná dospělým a děti ho milují. Vyberte si ze široké nabídky lyo plodů a mějte své oblíbené ovoce stále po ruce.
Ochutnejte kousek šťavnaté exotiky
Lyofilizované plody jsou ideální volbou jako zdravá a chutná svačinka. Dají se přidávat do smoothie nápojů, kaší a dalších pokrmů. Ať už sáhnete po mrazem sušených jahodách, mangu, malinách, ananasu nebo jakémkoliv jiném ovoci, můžete si být jisti tím, že si pochutnáte.
Nechte se unést na vlně exotiky a ochutnejte šťavnaté ovocné plody sušené mrazem. Pochutnejte si na exotickém mangu nebo ananasu, které vás překvapí svojí plnou a vyváženou chutí zachovanou díky specifickému a maximálně šetrnému procesu sušení mrazem.
Křupavé a lahodné banány, kterým neodoláte
Pokud milujete banány, tak ani těm v sušené podobě rozhodně neodoláte. Lyofilizované banány jsou chutné, křupavé, lehké, výživné a slaďoučké, takže se po nich zapráší raz dva. Hodí se i pro přípravu smoothie nebo na zdobení dezertů.
Sladká a šťavnatá broskev
Mlsejte zdravěji. Připomeňte si léto sladkou a šťavnatou broskví ukryté v lyofilizovaných plodech. Mrazem sušené broskve jsou jemně nasládlé a krásně křupavé, takže vaše chuťové pohárky určitě zaplesají.