Neohodnoceno

Lyofilizované jahody 20 g - VÝPRODEJ 2/22

Lyofilizované neboli mrazem sušené plátky jahod si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné.


VÝPRODEJ: 

Lyofilizované ovoce v této šarži nekřupe podle našich požadavků. Má měkkou konzistenci, ale přesto je naprosto v pořádku. Hodí se spíše než k přímé spotřebě k následnému zpracování. Doporučujeme přidat do kaše, do jogurtu, do smoothies či do pečení. Expirace: 2/22

Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Značka: Goodie
49 Kč
Kategorie: Lyofilizované plody
Charakter: Keto
Obsah lepku: Bez lepku
Paleo: Paleo
Původ: Vegan
Položka byla vyprodána…

Lyofilizované neboli mrazem sušené plátky jahod si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné.

Lyofilizace:

Modernější, efektivnější a sofistikovaný způsob sušení ovoce oproti klasickému je hluboké a rychlé zmrazení ovoce a následné sušení pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si ovoce zachovává většinu svých původních vlastností jako je chuť, tvar, barva, aroma. Při klasickém sušení se ovoce suší na slunci nebo v sušičkách při vysokých teplotách. Dojde většinou ke změně chuti, barvy, tvaru a v neposlední řadě nutričního profilu. Při lyofilizaci se zachovávají téměř všechny vitamíny a minerální látky v ovoci, je zbavené všech mikrobiálních nečistot a má delší trvanlivost.

Použití:

  • samostatně jako svačina pro děti i dospělé
  • do snídaňových kaší
  • příprava smoothie
  • zdobení při pečení

Výživové údaje na 100 g:

energetická hodnota: 1200 kJ / 286 kcal
tuky: 3,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
sacharidy: 50,9 g
z toho cukry: 50,6 g
bílkoviny: 7,6 g
vláknina: 15,1 g
sůl: 0 g
 

Složení: lyofilizované jahody

Poznámka: 

Upozorňujeme, že u sušených plodů není možné jakkoliv zabránit polámání či rozdrcení při dopravě.

 Země původu:

Německo

Prodávající:

GOODIE s.r.o.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: