Ořechové mouky nabídnou téměř stejné využití jako klasická bílá mouka, ale tím jejich podobnost končí. Díky pestrému spektru živin obohatí každý recept a skvěle se hodí k přípravě bezlepkových pokrmů. Ořechové mouky jsou bohaté na zdravé tuky a bílkoviny, zatímco semínkové mouky nabízejí vysoký obsah vlákniny a minerálů. Vyzkoušejte kokosovou či mandlovou mouku a experimentujte s novými recepty.

Máme zde pro vás 13 produktů

Banánová mouka jako stvořená pro sladké recepty 

Banánová mouka je jako stvořená pro nejrůznější sladké dezerty. Banánová mouka je díky sladší chuti zajímavým zpestřením různých pokrmů. Je přirozeně bezlepková a díky organickému původu banánů obsahuje mnoho vitamínů a minerálů.

Proteinová kokosová mouka

Proteinová kokosová mouka je ideální volbou pro sportovce nebo pro osoby v dietním režimu. Je přirozeně bezlepková a má výborný nutriční profil. Pokrmům dodá typicky nasládlou kokosovou chuť.

Špaldová mouka

Špaldová mouka v bio kvalitě je nutričně zajímavou alternativou klasické bílé mouky. Je skvělou volbou pro pečení perníků, bábovek nebo bublanin. Hodí se ale i pro třená a šlehaná těsta. 

Rýžová mouka jako skvělé řešení pro bezlepkovou dietu

Rýžová mouka je skvělým řešením pro bezlepkovou dietu a dá se z ní vyčarovat dokonale nadýchané těsto. Využití si najde při pečení buchet a sušenek, ale dá se využít i na přípravu lívanců a palačinek.