Mouky a ořechové mouky
Ořechové mouky? Proč mouky? Protože mají téměř stejné využití jako klasická bílá mouka. Ale to je jediné co mají společné. Naše ořechové mouky jsou přirozeně bezlepkové. Jsou vyrobeny lisováním oleje z ořechů a semen. Výsledný produkt je plný rostlinných bílkovin a vlákniny.
Nejprodávanější

Rýžová mouka v BIO kvalitě přináší nové možnosti do vaší nejen bezlepkové kuchyně.

Mandlová je jedna z nejoblíbenějších alternativních ořechových mouk. Tato mouka je šetrně zpracovaná z BIO mandlí a vyznačuje...

Velmi kvalitní BIO špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě světlého pečiva, jako lepší alternativa k pšenici.

Přirozeně bezlepková maková mouka prvotřídní kvality z českého máku. Jedinečná maková chuť, výborná do smoothie, na pečení a do...

Cizrnová mouka plná výzev a nových možností. Cizrnovou mouku pro vás sami meleme v našem bezlepkovém mlýně. Její přirozenou...

Lískoořechová mouka šetrně zpracovaná ze za studena vylisovaných BIO lískových ořechů se vyznačuje vysokým podílem bílkovin a...

Oříšková chuť pohankové mouky, je vinikající pro přirozeně bezlepkové pečení? Pohanka použitá na tuto moouku je loupaná...

Chuťově bezkonkurenční nutričně bohatá a přirozeně bezlepková mouka z arašídů prvotřídní kvality Jedinečná chuť a vůně...