Ořechové mouky nabídnou téměř stejné využití jako klasická bílá mouka, ale tím jejich podobnost končí. Díky pestrému spektru živin obohatí každý recept a skvěle se hodí k přípravě bezlepkových pokrmů. Ořechové mouky jsou bohaté na zdravé tuky a bílkoviny, zatímco semínkové mouky nabízejí vysoký obsah vlákniny a minerálů. Vyzkoušejte kokosovou či mandlovou mouku a experimentujte s novými recepty.

Máme zde pro vás 4 produkty

Banánová mouka jako stvořená pro sladké recepty 

Banánová mouka je jako stvořená pro nejrůznější sladké dezerty. Banánová mouka je díky sladší chuti zajímavým zpestřením různých pokrmů. Je přirozeně bezlepková a díky organickému původu banánů obsahuje mnoho vitamínů a minerálů.

Proteinová kokosová mouka

Proteinová kokosová mouka je ideální volbou pro sportovce nebo pro osoby v dietním režimu. Je přirozeně bezlepková a má výborný nutriční profil. Pokrmům dodá typicky nasládlou kokosovou chuť.

Špaldová mouka

Špaldová mouka v bio kvalitě je nutričně zajímavou alternativou klasické bílé mouky. Je skvělou volbou pro pečení perníků, bábovek nebo bublanin. Hodí se ale i pro třená a šlehaná těsta. 

Rýžová mouka jako skvělé řešení pro bezlepkovou dietu

Rýžová mouka je skvělým řešením pro bezlepkovou dietu a dá se z ní vyčarovat dokonale nadýchané těsto. Využití si najde při pečení buchet a sušenek, ale dá se využít i na přípravu lívanců a palačinek.