Neohodnoceno

Kokosové mléko - kakao BIO 330 ml

Lahodné kokosové mléko v bio kvalitě s bio kakaem a špetkou soli potěší i vegany či děti. Chutná opravdu skvěle ledově vychlazené i teplé. Na rozdíl od jiného kokosového mléka, toto je vyrobeno z dužiny kokosu a navíc obsahuje i kokosovou vodu.

Skladem (> 10 ks)
55 Kč
Kategorie: Nápoje

Kokosové palmy pro tento kokosový produkt rostou v tropech na ekologických plantážích. Přesněji ve vzdálenosti 1000 kilometrů na obou stranách od rovníku v Brazílii, na Sri Lance a na Filipínách. Již více než třináct let dodávají kokosy malý zemědělci, jejichž palmy rostou v souladu s přírodou. Žádné skleníky, žádné hnojivo, žádné GMO, vše je organické.

Farmáři sklízejí kokosové ořechy, odvezou je do partnerských podniků v zemi, ve které byly vypěstovány, tam se kokosy ihned zpracují. Jde tedy o produkt z velmi vysokou kvalitou.

  • Fair trade
  • BIO kvalita
  • bez GMO

Použití: Kokosové mléko může sloužit jako veganská náhrada klasického mléka z živočišného zdroje. Má tedy stejné využití. Je určeno k přímé spotřebě. Je vhodné k přípravě kakaa, do kávy, do cereálií, při pečení, k přípravě zdravých zákusků. Před použitím doporučujeme protřepat.

Věděli jste že:

Kokosová voda bývá označována za kokosové mléko. Jedná se o tekutinu plnou vitamínů a minerálních látek získávanou z plodů kokosových palem. Kokosové mléko je produkt vyrobený lisováním a strouháním kokosové dužiny neboli kopry.

Skladování: 

skladujte v suchu a temnu, nevystavujte slunečnímu záření. Změna barvy vody a sediment není na závadu. 

Země původu: 

Rakousko

Složení: 

BIO kokosová šťáva z koncentrátu 65 %, voda, BIO kokosové mléko 12 %, BIO kakao 1,5 %, zahušťovadla: pektiny, xanthan; regulátor kyselosti: uhličitany vápenaté; mořská sůl.

Před použitím protřepte.

Nutriční hodnoty (100 ml): 

Energetická hodnota: 166 kJ / 40 kcal
Tuk: 2,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,2 g
Sacharidy 3,5 g
z toho cukry: 1,8 g
Bílkoviny: 1 g
Sůl: 0,3 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: