Neohodnoceno

Mouka špaldová hladká 1 kg BIO

Velmi kvalitní BIO špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě světlého pečiva, jako lepší alternativa k pšenici. 

Skladem (> 10 ks)
Značka: Probio
76 Kč
Kategorie: Obilné mouky

Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.  

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

Výrobně se jedná o velmi kvalitní špaldu české firmy probio, která zpracovává semeno od počátku téměř "přímo z pole" - čištění, sušení, mletí, balení. Suší se šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé.   Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu,  vodu, ptáky, hmyz.... Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.  

Použití:

Jako lepší alternativa klasické pšeničné mouky pro "bílého" pečiva, koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.  

Složení:

100 % špaldová bílá hladká mouka BIO

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75 %.

Nutriční hodnoty (100 g):
Energie: 1447 kJ / 341 kcal
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 69 g
z toho cukry: 1,0 g
Bílkoviny:11,6 g
Sůl: 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: