Octy - Úprava - RAW
Octy od Goodie nabízejí širokou škálu příchutí a zdravotních benefitů. Jablečný ocet podpoří trávení a zároveň doladí chuť pokrmu. S octem snadno dochutíte saláty, marinády či omáčky. Jablečný ocet v RAW kvalitě navíc využijete i pro podporu střevního mikrobiomu, zmírnění chutí a potlačení výrazných výkyvů hladiny krevního cukru.
Kvalitní suroviny a výtečná chuť
Dochuťte svoje oblíbené pokrmy kvalitními octy a proměňte je v hotové delikatesy. I pár kapek jablečného octu dodá jídlu potřebný šmrnc a zajímavou chuť.
Jablečný ocet je vyrobený pouze z kvalitních surovin, je živý nefiltrovaný a stále zrající. Jablka použitá na jeho výrobu pocházejí z ekologického zemědělství a nejsou nijak chemicky ošetřena. Ocet je vyroben přirozeným kvašením jablek a nenajdete v něm žádné přídatné látky. Potěší vás v případě dodržení doporučeného postupu skladování i svojí neomezenou trvanlivostí.
Široké možnosti využití jablečného octa nejen v kuchyni
Jablečný ocet si nejen v kuchyni najde široké možnosti využití. Dá se použít například do salátů, polévek nebo omáček. Kromě toho jej můžete využít i pro jeho zdravotní benefity k přímé konzumaci nebo ředěný vodou jako dezinfekci pleti.
Zdravotní benefity jablečného octa
Jablečný ocet si zamilujete nejen pro jeho široké možnosti využití, ale také pro zdravotní benefity, které jeho konzumace přináší. Podporuje proces trávení tím, že upravuje pH a zvyšuje kyselost trávicích šťáv. Pomáhá spalovat tuky, podporuje střevní mikroflóru a očistné procesy ve střevech. Likviduje bakterie v těle a snižuje hladinu cukru v krvi. Jeho zařazením do jídelníčku tak prospějete svému zdraví.