Neohodnoceno

Kakaové máslo BIO, RAW 250 g

Kakaové máslo vzniká při zpracovávání kakaových bobů, které jsou nabité vitamíny, minerály a antioxidanty. Naše kakaové máslo je lisované za studena z kakaových bobů odrůdy Criollo v BIO kvalitě. Je 100% čisté bez chemikálií. Díky šetrné metodě zpracování při nízkých teplotách je RAW. Rozpouští se přibližně při 35 °C.

Skladem (> 10 ks)
Značka: Goodie
239 Kč
Kategorie: Oleje, másla
? Bez lepku: Bez lepku
? BIO: BIO
? Keto: Keto
? Paleo: Paleo
? RAW: RAW
? Vegan: Vegan

Kakaové máslo vzniká při zpracovávání kakaových bobů, které jsou nabité vitamíny, minerály a antioxidanty. Naše kakaové máslo je lisované za studena z kakaových bobů odrůdy Criollo v BIO kvalitě. Jedná se o čistý tuk vyráběný při nízké teplotě bez použití chemikálií. Je tedy zaručeno zachování struktury a mikronutrientů obsažených v kakaovém másle. Díky šetrné metodě zpracování je RAW. Rozpouští se přibližně při 35 °C.

Kousky kakaového másla jsou vhodné k dalšímu zpracování. Doporučujeme je vložit v nádobě do horké vodní lázně.

  • vysoká tepelná stabilita (až do 200 °C)
  • kosmetické využití
  • využití při pečení i vaření
  • kosmetické využití - spíše pro suchou a zralou pleť

Kakaové máslo se řadí ke komedogenním tukům. Může ucpávat póry. Nehodí se tedy k péči o mastnou pleť.

Použití: Kakaové máslo se používá k dalšímu zpracování. Je vhodné do receptů při pečení, smažení, na výrobu domácí zmrzliny. Používá se při výrobě bílé čokolády nebo jako složka kosmetických produktů (mýdla, krémy, tělová másla).

Věděli jste že?

Kakaové máslo se vyrábí drcením a následným lisováním kakaových bobů v hydraulických lisech. Ze zbytku se vyrábí kakaový prášek.

Doporučení: Nedoporučuje se konzumovat více než 10 g kakaového másla denně.

Složení: 

100% kakaové máslo BIO & RAW

Nutriční údaje na 100 g:

Energie: 3727,9 kJ / 891 kcal
Tuky: 99 g
z toho nas. mast. kys.: 65 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Vláknina: 0 g
Sůl: 0 g
 
Země původu:
 
Bulharsko
 

Prodávající: 

GOODIE s.r.o. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: