Ořechové a semínkové mouky - Obsah lepku - Bez lepku
Vysoce výživné ořechové a semínkové mouky obsahují zdravé tuky, bílkoviny a vlákninu. Skvěle se hodí pro přípravu low-carb, keto či paleo receptů, a nabízejí jedinečnou chuť a texturu pro pečení a vaření. Přidáním ořechové mouky dodáte pokrmu výživovou hodnotu i chuťovou rozmanitost.
Hlavní benefity
Pokud rádi pečete, ale zároveň vám také záleží na tom, co jíte, jsou ořechové semínkové mouky skvělou volbou ke klasické bílé mouce. Jsou ideálním řešením pro nespočet receptů. Vyzkoušet můžete proteinovou kokosovou mouku nebo mandlovou mouku.
Ořechová a semínkové mouky nejen dodají lepší výživovou hodnotu různým pokrmům, ale také je provoní jemnou oříškovou chutí. Tyto mouky jsou navíc výborným zdrojem zdravých tuků a bílkovin. Kromě toho jsou ořechové mouky přirozeně bezlepkové. Hodí se do pečených i nepečených receptů.
Proteinová kokosová mouka pro sportovce
Proteinová kokosová mouka je přirozeně bezlepková a šetrně vyráběná. Jen díky tomu může vyniknout svým nutričně vyváženým profilem. Kokosová mouka je ideální volbou pro osoby držící dietu i pro sportovce. Pokrmům, které z ní připravíte dodá jemnou a lehce nasládlou kokosovou chuť.
Proteinová mandlová mouka pro redukční dietu
Proteinová mandlová mouka je přirozeně bezlepková a patří mezi nejoblíbenější alternativu klasické bílé pšeničné mouky. Je vyrobená z bio mandlí a je zásobárnou důležitých bílkovin a vlákniny. Hodí se tak pro redukční diety i pro sportovce. Je skvělou volbou například pro přípravu makronek, ale i jiných pokrmů.