20 hodnocení

Kokokešumák krém 140 g

KOKOKEŠUMÁK mluví za vše. Propojením chutí kokosu, kešu a máku vznikla dokonalá kombinace nejen pro chuťové buňky, ale i pro tělo. Obsahuje živiny, kvalitní rostlinné tuky, bílkoviny a vlákninu. Neobsahuje přidaný cukr, sůl, zvýrazňovače chutí či jiná aditiva. 



Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Značka: Goodie
189 Kč
Kategorie: Ořechové krémy
Položka byla vyprodána…
kokokesumak140
Novinka

KOKOKEŠUMÁK mluví za vše. Propojením chutí kokosu, kešu a máku vznikla dokonalá kombinace nejen pro chuťové buňky, ale i pro tělo. Obsahuje živiny, kvalitní rostlinné tuky, bílkoviny a vlákninu. Neobsahuje přidaný cukr, sůl, zvýrazňovače chutí či jiná aditiva.

My sami ořechové krémy milujeme a konzumujeme téměř každý den, takže chceme mít vše pod kontrolou. Od výběru kvality a kontroly čerstvosti každého ořechu, přes proces výroby až po balení do sklenic. Dáváme tak vznik opravdu unikátnímu produktu. Naše krémy jsou jemné, lahodné, výživné, zdravé, mají příjemné aroma a neměly by chybět v žádné domácnosti. Lžička kokokešumáku doplní energii, živiny a zažene chuť na sladké.

Kokos vyniká obsahem zdravých tuků a vlákniny. Strouhaný kokos je prvně získaný z dužiny kokosů (kopra) sušených na slunci a následně šetrně zpracován. Zachová si plnou chuť a výrazné aroma a v propojení s mákem a kešu tvoří dokonalou kombinaci.

Výhody:

  • bez obsahu přidaného cukru, soli, stabilizátorů, éček, zvýrazňovačů chutí a jiných aditiv
  • obsah kvalitních rostlinných tuků, vlákniny a bílkovin
  • rychlý zdroj kvalitní energie z přírody
  • vegan
  • bez lepku
  • bez laktózy

Použití: Je určen k přímé spotřebě samotný nebo ho můžete přidat do snídaňové kaše, k ovoci, do jogurtu, na lívance či palačinky.

Složení: kokos, kešu, mák

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie: 2608 kJ / 623,2 kcal
Tuky: 52,5 g
     z toho nas. mast. kys.: 28,5 g
Sacharidy: 26,4 g
     z toho cukry: 5,3 g
Bílkoviny: 13 g
Vláknina:  7,5 g
Sůl: < 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: