8 hodnocení

Nugát 140 g

Nugát je jedna z největších rozkoší pro naše chuťové buňky a ten náš je navíc vyroben pouze ze dvou hlavních ingrediencí–lískové ořechy v té nejvyšší kvalitě a BIO kokosový nektar. Špetka himalájské soli chuťový zážitek podtrhne a výsledkem je naprostá dokonalost. Další tajemství této pochoutky spočívá v unikátním způsobu zpracování. Ingredience se zpracovávají velmi pomalým a pozvolným způsobem a výsledkem je dokonale jemná konzistence.

Skladem (> 10 ks)
199 Kč
Kategorie: Ořechové krémy
nugat 140
Novinka

Nugát je jedna z největších rozkoší pro naše chuťové buňky a ten náš je navíc vyroben pouze ze dvou hlavních ingrediencí–lískové ořechy v té nejvyšší kvalitě a BIO kokosový nektar. Špetka himalájské soli chuťový zážitek podtrhne a výsledkem je naprostá dokonalost. Další tajemství této pochoutky spočívá v unikátním způsobu zpracování. Ingredience se zpracovávají velmi pomalým a pozvolným způsobem a výsledkem je dokonale jemná konzistence.

Naše ořechové krémy neobsahují palmový tuk, éčka, bílý řepný cukr. Obsahují pouze přirozeně vyskytující se cukry, zdravé rostlinné tuky, vlákninu.

Sami ořechové krémy milujeme a s nadšením vám představujeme novou exkluzivní řadu ořechových krémů, které jsou dokonale jemné. Pracujeme s výběrovou kvalitou vstupních ingrediencí, kterou poznáte na chuti i vůni.

  • velmi šetrné zpracování vstupních surovin
  • nejvyšší kvalita ingrediencí
  • vegan
  • bez palmového tuku
  • bez bílého cukru

Použití: 

Ořechový krém nugát je určen k přímé spotřebě. Můžete si dát jen tak na lžičku při práci nebo když vás honí mlsná. Výborný je ve snídaňové kaši, na lívancích, vaflích či palačinkách. Můžete přidat i do jogurtu.

Složení: 

lískové ořechy blanšírované, kokosový nektar, himalájská sůl

Nutriční údaje na 100 g:

Energie: 2426 kJ / 585 kcal
Tuky: 49 g
     z toho nas. mast. kys.: 6,8 g
Sacharidy: 16 g
     z toho cukry: 4,2 g
Bílkoviny: 24 g
Vláknina: 8,5 g

Sůl: 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: