Neohodnoceno

Lískové ořechy 100 g

Lískové ořechy jsou plody keře lísky obecné, obsahují kvalitní rostlinné oleje, vlákninu a vysoké množství vitamínu E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Naše ořechy jsou vysoké kvality a čerstvosti.

Skladem (> 10 ks)
Značka: Goodie
69 Kč
Kategorie: Ořechy a semena

Lískové ořechy jsou plody keře lísky obecné, obsahují kvalitní rostlinné oleje, vlákninu a vysoké množství vitamínu E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. 100 g lískových ořechů obsahuje více než doporučenou denní dávku vitamínu E.

Z našich lískových oříšků poctivě vyrábíme lahodný lískooříškový krém.

Výhody:

  • bez přidaného cukru
  • zdroj tuků, bílkovin a vlákniny
  • vysoký obsah vitamínu E

Použití:

Lískové ořechy jsou určeny k přímé spotřebě. Můžete je přidat do kaše, do těsta při pečení, do granoly. Hodí se k výrobě rostlinného lískooříškového mléka nebo pro výrobu domácího lískooříškového krému. Smícháním s kakaem nebo kvalitní čokoládou získáte zdravější alternativu nutelly. Namleté lískové ořechy se používají jako částečná náhrada mouky a při pečení sušenek či cukroví.

Z lískových ořechů se vyrábí výživný a velmi chutný rostlinný olej.

Věděli jste že?

Keltové považovali lísku za strom moudrosti, inspirace, poezie a věštění, který se pěstoval jako ochrana před bouřemi a ohněm. Po spánku pod lískou se rozjasní mysl a přichází prorocké sny. 

Složení:

100% jádra lískových ořechů. Mohou obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (100 g):

Energie: 2 749 kJ / 657 kcal
Tuky: 61,2 g
     z toho nas. mast. kys.: 5,6 g
Sacharidy: 4,8 g
     z toho cukry: 3,2 g
Bílkoviny: 15,9 g
Vláknina: 0 g  
Sůl: 0 g
Vitamín E: 15 mg (125 %)*
* referenční hodnota příjmu
 
Velmi nám záleží na vaší spokojenosti a důvěře. Proto vám poskytujeme pouze pravdivé informace o našich produktech a u tohoto produktu uvádíme pouze zdravotní a výživová tvrzení schválená Evropskou komisí dle Nařízení (ES) č. 1924/2006.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: