Bulgur pšeničný BIO 500 g

Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný. Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše trávení a je nutričně bohatý. Více informací

Výrobce: Probio Kód produktu: P00246

Skladem

56 Kč

ks
Značka: Probio
Kategorie: Obiloviny
Skladem 5 a více kusů

Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií.  Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a  stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný. Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše trávení a je nutričně bohatý.

Bulgur v kuchyni: Oceníte především jeho rychlou přípravu a univerzálnost. Je připraven za cca 20 minut. Bulgur krátce povaříte (5 minut) a necháte jej 15 minut dojít pod pokličkou. Využijete jej jako přílohu k masovým, zeleninovým pokrmům, pro přípravu různých směsí, do salátů, karbenátků a placiček, na zapékání, jako zavářku do polévek, pilafů apod.

Složení: 100 % pšeničný bulgur BIO

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:
1512 kJ / 360 kcal
Tuky:
1 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
78,1 g
z toho cukry:
0,4 g
Bílkoviny:
11 g
Sůl:
0,04 g

Naposledy navštívené