ČOKOLÁDA - Goodie pečeť - Mléčná

ČOKOLÁDA - Goodie pečeť - Mléčná
Tradiční čokoláda v naší inovované podobě. Ještě lepší, výživnější, energií nabitější, zkrátka skvělá. Čokoládu v ní typicky doplňují oříšky a sušené ovoce. Příjemný chuťový dojem pak umocňuje špetka bio bourbonské vanilky.
Obsahuje jedinečný a bohatý mix ingrediencí, který vás potěší. Když jsme přemýšleli, o jaký typ čokolády náš GOODIE arzenál doplnit, Pečeť byla jasná volba. Vyzkoušejte a dejte nám vědět, co vy na ní!
Kvalitní čokoládu si nevyčítejte, je pro zdraví dobrá
Tradiční čokoláda v naší inovované podobě. Ještě lepší, výživnější, energií nabitější, zkrátka skvělá. Čokoládu v ní typicky doplňují oříšky a sušené ovoce. Příjemný chuťový dojem pak umocňuje špetka bio bourbonské vanilky.
Obsahuje jedinečný a bohatý mix ingrediencí, který vás potěší. Když jsme přemýšleli, o jaký typ čokolády náš GOODIE arzenál doplnit, Pečeť byla jasná volba. Vyzkoušejte a dejte nám vědět, co vy na ní!
Kvalitní čokoládu si nevyčítejte, je pro zdraví dobrá:
- Působí jako přírodní antidepresivum.
- Je bohatá na živiny.
- Obsahuje vlákninu.
- Může zlepšovat prokrvení a snižovat krevní tlak.
- Stimuluje mozek.
- Funguje jako afrodiziakum.
- A nejen to!
Čokoláda je radost a láska, což se můžete dočíst v tomto článku na našem blogu: Theobromin - štěstí skryté v čokoládě.
Kakaové boby směs, BIO sušená třtinová šťáva (panela), BIO sušené mléko, lískové ořechy, arašídy, višně, rozinky, BIO bourbonská vanilka.
Kakaový podíl: 36 %
Sůl: 0,1 g
Skladujte v suchu a temnu.
GOODIE
Oslaďte si život kvalitní čokoládou, která se vyrábí s láskou!

Theobromin – štěstí skryté v čokoládě
„Jíst čokoládu je podobné, jako být zamilovaný." Ten pocit určitě znáte, čokoláda je radost a láska. A nemusíte být ani Karlík, ani Willy Wonka, ani Umpa lumpa, abyste tenhle pocit znali.

Radost jménem kakao. Historie, výroba, druhy a zajímavá fakta
Kdekdo z nás si občas rád smlsne na čokoládě. Voní, rozplývá se na jazyku a prokazatelně zlepšuje náladu. Její kvalita se vždy odvíjí od druhu a množství využitého kakaa. KAKAO. Než se ocitne v kostičce čokolády (nebo ho zalijeme mlékem v našem oblíbeném hrnečku), urazí pořádnou cestu. Jeho příběh by vydal na pěkně obsáhlou knihu. V tomto článku se na kakao podíváme spíše stručně, ale zmíníme spoustu zajímavých faktů!

8 praktických způsobů, jak se zbavit chutě na sladké
„Začalo to nenápadně. Prostě jsem si pár dní za sebou dala trochu čokolády. Občas taky zákusek, jindy slazené pití. Uběhla nějaká doba a mně došlo, že sladké jím skoro každý den. Z různých důvodů chci omezit příjem cukru, ale vážně mi to dělá problém.“
Něco podobného mi před časem povídala kamarádka. Přiznám se, že i já mám období, kdy jím sladkého více a vnímám, že je nutné ubrat. Třeba zrovna teď. Pokud i vás honí mlsná, pojďte načerpat pár tipů, jak s tímhle nutkáním zatočit!