Hořčice fermentovaná - kremžská 135 g

Hořčice fermentovaná - kremžská 135 g
Hořčice, jak ji opravdu neznáte - fermentovaná. Zraje jako víno. Z počátku drsná až krutá, postupem času jemnější, milejší a zralejší. "Kremžská" je z našich hořčic nejpikantnější a krásně kropenatá. Do salátu, do pomazánky, pod maso nebo třeba jen tak na chleba. Léčí, kudy pálí.
Hořčice, jak ji opravdu neznáte - fermentovaná. Zraje jako víno je stále živá. Z počátku drsná až krutá, postupem času jemnější, milejší a zralejší. "Kremžská" je z našich hořčic nejpikantnější a krásně kropenatá. Do salátu, do pomazánky, pod maso nebo třeba jen tak na chleba. Léčí, kudy pálí.
Pro ty, kteří si na pálivé nepotrpí, máme tip. Ochutnejte hořčici až po několika měsících, o svou palčivost zráním přijde a Vy si bez úhony vychutnáte její jedinečnou chuť.
Uchováním této hořčice v chladničce se stále probíhající kysání velmi zpomalí, podobně jako je tomu u kysaného zelí v chladném sklepě.
Složení:
naklíčené semeno hořčice černá, jablečný ocet (Goodie jablečný ocet), extra panenský olivový olej, kurkuma (bio), himálajská sůl, skořice (bio), koriandr (bio), hřebíček (bio)
Minimální trvanlivost:
9 měsíců od data výroby.
Pokyny pro uchování:
uchovávejte v chladu do 8°C
Nutriční hodnoty (100 g):

Avo toast
Čerstvý kváskový chléb s avokádem „ready to eat“ a vajíčkem s tekutým žloutkem je kombinace, které neodolá nikdo. V kombinaci se semínky a listovým salátem tak vzniká nutričně vyvážená snídaně nebo brunch.

Vegan stroganov
Máte chuť na vydatné, ale rychlé jídlo? Jste zastáncem rostlinné stravy nebo čas od času maso raději vynecháte? Připravte si doma výborný veganský stroganov se žampiony!