ocet jablečný s matecni kulturou Jablečný ocet - organický, raw, nefiltrovaný s mat.kulturou 500 ml
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (14)Počet hvězdiček je 5 z 5

Jablečný ocet - organický, raw, nefiltrovaný s mat.kulturou 500 ml

Toto je ten nejlepší jablečný ocet, jaký kdy zkusíte. Živý, nefiltrovaný a stále zrající jablečný ocet s mateční kulturou. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných látek.  Více informací

Výrobce: Goodie Kód produktu: 2873

Skladem

169 Kč

ks
Bez lepku
Vegan
Keto
Značka: Goodie
Kategorie: Octy
Skladem 5 a více kusů

Dokonalý jablečný ocet je živý, nefiltrovaný a stále zrající s mateční kulturou. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných látek. Takovýto ocet má přirozeně neomezenou trvanlivost, při delším uskladnění se doporučuje zamezit přístupu vzduchu (lahev naplněná až po víčko) a skladovat ocet v chladu a temnu.

Usazeniny či kal nejsou na závadu, jsou přirozenou součástí nefiltrovaného produktu. Konvenční jablečný ocet zakalený nebývá. Zákal se chemicky odstraňuje spolu s prospěšnými látkami, které v octu poté chybí.

Jablka na výrobu jablečného octa pocházejí z ekologicky čistého prostředí, nejsou nijak chemicky ošetřena. Sběr, třízení a zpracování jablek je prováděno ručně.

Použití:

  • do salátů
  • do polévek
  • do omáček
  • 1 lžíce jablečného octa ráno na lačno
  • jako dezinfekce pleti zředěný vodou

Kromě jeho zdravotních benefitů podporuje hubnutí. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Při časté konzumaci nezapomeňte vypláchnout ústa čistou vodou. Může dojít k poškození zubní skloviny.

Věděli jste že?

Sám Hippokrates již před tisíci lety užíval čistý jablečný ocet jako antibiotikum. V dobách válek se používal k léčbě nejrůznějších onemocnění. Ne nadarmo se mu přezdívá "elixír mládí".

Kyselost octa:
max. 2%.
 
Složení: 
jablka, voda
 
Skladování:
uchovávejte v chladu a temnu
 
Kal není na závadu, je přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.

Související články a recepty

Naposledy navštívené