Kakaové máslo BIO, RAW 250 g

Kakaové máslo vzniká při zpracovávání kakaových bobů, které jsou nabité vitamíny, minerály a antioxidanty. Naše kakaové máslo je lisované za studena z kakaových bobů odrůdy Criollo v BIO kvalitě. Je 100% čisté bez chemikálií. Díky šetrné metodě zpracování při nízkých teplotách je RAW. Rozpouští se přibližně při 35 °C. Více informací

Výrobce: Goodie Kód produktu: 3277

Skladem

239 Kč

ks
Bez lepku
Paleo
Vegan
Keto
Značka: Goodie
Kategorie: Kakao a kakaové boby
Skladem 5 a více kusů

Kakaové máslo vzniká při zpracovávání kakaových bobů, které jsou nabité vitamíny, minerály a antioxidanty. Naše kakaové máslo je lisované za studena z kakaových bobů odrůdy Criollo v BIO kvalitě. Jedná se o čistý tuk vyráběný při nízké teplotě bez použití chemikálií. Je tedy zaručeno zachování struktury a mikronutrientů obsažených v kakaovém másle. Díky šetrné metodě zpracování je RAW. Rozpouští se přibližně při 35 °C.

Kousky kakaového másla jsou vhodné k dalšímu zpracování. Doporučujeme je vložit v nádobě do horké vodní lázně.

  • vysoká tepelná stabilita (až do 200 °C)
  • kosmetické využití
  • využití při pečení i vaření
  • kosmetické využití - spíše pro suchou a zralou pleť

Kakaové máslo se řadí ke komedogenním tukům. Může ucpávat póry. Nehodí se tedy k péči o mastnou pleť.

Použití: Kakaové máslo se používá k dalšímu zpracování. Je vhodné do receptů při pečení, smažení, na výrobu domácí zmrzliny. Používá se při výrobě bílé čokolády nebo jako složka kosmetických produktů (mýdla, krémy, tělová másla).

Věděli jste že?

Kakaové máslo se vyrábí drcením a následným lisováním kakaových bobů v hydraulických lisech. Ze zbytku se vyrábí kakaový prášek.

Doporučení: Nedoporučuje se konzumovat více než 10 g kakaového másla denně.

Složení: 

100% kakaové máslo BIO & RAW

Nutriční údaje na 100 g:

Energie: 3727,9 kJ / 891 kcal
Tuky: 99 g
z toho nas. mast. kys.: 65 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Vláknina: 0 g
Sůl: 0 g
 
Země původu:
 
Bulharsko
 

Prodávající: 

GOODIE s.r.o. 

Související články a recepty

Naposledy navštívené