Hot choco perníček CZ horka cokolada pernicek goodie

MINI HORKÁ čokoláda - Perníček 50 g

Potěšte své chuťové smysly lahodnou horkou čokoládou, která v zimních dnech příjemně zahřeje tělo a pohladí na duši. Díky speciální vánoční receptuře provoní celou domácnost po právě upečeném medovém perníčku a chutná stejně tak dobře. Vyrábí se poctivě metodou bean to bar a obsahuje pouze sušenou třtinovou šťávu, perníkové koření a 70 % kakaových složek. Zpříjemněte si (nejen) sváteční atmosféru, čokoláda potěší celou rodinu, děti nevyjímaje.
Čokoláda v menším balení se skvěle hodí do batohu na výlety. Více informací

Výrobce: Goodie Kód produktu: 5965

Vyprodáno Sledovat dostupnost

Vyprodáno 95 Kč

Značka: Goodie
Kategorie: Horká čokoláda

Potěšte své chuťové smysly lahodnou horkou čokoládou, která v zimních dnech příjemně zahřeje tělo a pohladí na duši. Díky speciální vánoční receptuře provoní celou domácnost po právě upečeném medovém perníčku a chutná stejně tak dobře. Vyrábí se poctivě metodou bean to bar a obsahuje pouze sušenou třtinovou šťávu, perníkové koření a 70 % kakaových složek. Zpříjemněte si (nejen) sváteční atmosféru, čokoláda potěší celou rodinu, děti nevyjímaje.

Čokoláda v menším balení se skvěle hodí do batohu na výlety.

Vlastnosti 

Čokoláda obsahuje mnoho antioxidantů, působí příznivě na srdce, reguluje krevní tlak a snižuje riziko cukrovky. [1]

Hořká čokoláda navíc zmírňuje úzkostlivé pocity, zlepšuje celkovou psychiku a odbourává stres. A to se (nejen) při vánočním shonu může hodit!

  • ingredience vysoké kvality
  • bez bílého rafinovaného cukru
  • vyrobená metodou bean to bar
  • obsah kakaových složek 70 %

Věděli jste, že?

V dávných dobách považovali Mayové nápoj připravovaný z kávových bobů jako „dar od bohů“.

Co to vlastně znamená „bean to bar“?

Z doslovného překladu z angličtiny „od bobu k tabulce“ už vyplývá, že se jedná o způsob výroby, kdy máme celý proces pod drobnohledem. Pečlivě vybíráme od farmářů ty nejkvalitnější kávové boby, které následně pražíme, meleme a temperujeme. Hotovou čokoládu poté šetrně zpracováváme do sypké směsi, aby byla připravena k výrobě horké čokolády. Způsob zpracování bean to bar a kvalitu vstupních surovin poznáte na chuti, vůni i vzhledu.

Příprava

  1. V malém kastrůlku zahřejte těsně pod bodem varu 50 ml vody, nebo mléka.
  2. Přidejte cca 25–30 g (3 polévkové lžíce) směsi a míchejte, dokud se důkladně nespojí s tekutinou.
  3. Nalijte horkou čokoládu do oblíbeného hrnečku a vychutnávejte.

Složení

Kakaová hmota (70% čokoláda), panela, perníkové koření (anýz, badyán, chemicky neošetřená citrónová kůra, hřebíček, skořice, kardamom, nové koření).

Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota: 554,2 kcal / 2325,4 kJ
Tuky: 38,1 g
     z toho nenasycené mastné kyseliny: 24,7 g
Sacharidy: 44,4 g
     z toho cukry: 25,6 g
Bílkoviny: 9,5 g
Vláknina: 10,6 g
Sůl: 0,1 g


Podrobnosti

Výrobce: GOODIE s.r.o.

Naposledy navštívené