Mouka špaldová polohrubá BIO 1 kg

Bílá biomouka na sváteční pečení. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
Více informací

Výrobce: Probio Kód produktu: P00252

Vyprodáno Sledovat dostupnost

Vyprodáno 65 Kč

Značka: Probio
Kategorie: BIO mouky

Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.  

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

Výrobně se jedná o velmi kvalitní špaldu české firmy Probio, která zpracovává semeno od počátku téměř "přímo z pole" - čištění, sušení, mletí, balení. Suší se šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky se nemelou do zásoby a jsou proto vždy čerstvé a voňavé. Špalda pochází z ekopolí, Špalda pochází z ekopolí, pěstování je šetrné, s ohledem na půdu,  vodu, ptáky, hmyz.... Koupí tohoto produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.  

Použití:

Jako lepší alternativa klasické pšeničné mouky pro pečení "bílého" pečiva, koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.  

Složení:

100 % špaldová bílá hladká mouka BIO

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75 %.

Nutriční hodnoty (100 g):
Energie: 1447 kJ / 341 kcal
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 69 g
z toho cukry: 1,0 g
Bílkoviny:11,6 g
Sůl: 0 g
 
Výrobce: 
 
Probio

Naposledy navštívené