Olivový olej extra panenský BIO / Organic Olive oil extra virgin - 500 ml
Extra panenský olivový olej v BIO kvalitě pochází ze slunného Španělska a je vyráběn nejšetrnější metodou zpracování, což zajišťuje zachování nejvyššího obsahu spektra nutričně hodnotných látek včetně cenných polyfenolů. Tento 100% přírodní olej vyniká přirozenou aromatičností a díky vysokému kouřovému bodu je ideální pro každodenní použití v teplé i studené kuchyni. Díky vynikající organické kvalitě navíc poskytuje nejen skvělou chuť, ale také blahodárné účinky na zdraví. Využijete ho při grilování, do marinád, omáček, dipů, salátů, polévek, ale také při restování nebo smažení.
Vlastnosti
- 100% přírodní BIO organická kvalita
- extra panenský získaný nejšetrnějším způsobem
- zachován vysoký obsah cenných polyfenolů
- přirozeně aromatický
Složení
100% extra panenský olivový olej BIO
Nutriční hodnoty (100 g)
Energetická hodnota |
3700 kJ / 900 kcal |
Tuky |
100 g |
z toho nas. mast. kyseliny |
16 g |
Sacharidy |
0 g |
Z toho cukry |
0 g |
Bílkoviny |
0 g |
Vláknina |
0 g |
Sůl |
0 g |
Upozornění
Skladujte v chladu a suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem a držte dál od produktů s intenzivní vůní nebo specifickým zápachem.
Kvalitní olivový olej, když je vystaven nízkým teplotám, má tendenci tvořit malé tukové kapky, které jsou viditelné přes sklenici. Pokud olej při nižších teplotách ztuhne a získá mléčný nebo zakalený vzhled, jedná se o indikátor toho, že máte v rukou skutečně vysoce kvalitní olej.
Podrobnosti
Prodávající: GOODIE s.r.o.
Země původu: Španělsko

Přírodní spalovače tuků. Jak fungují a kdy nejlépe podpoří hubnutí?
Zdravé a udržitelné hubnutí představuje běh na dlouhou trať. Přírodní spalovače tuků však mohou úsilí trochu usnadnit a mírně pomoci k dosažení výsledků.
Jak vlastně fungují a proč dokážou v těle podpořit spalování tuků? Využijte přírodní látky ve svůj prospěch a na základě jednoduchých doporučení podpořte metabolismus tuků.

Pečená rajčatová polévka s opečenými krutony se sýrem
Rajčata nejsou jen chutnou a osvěžující zeleninou, ale také bohatým zdrojem vitamínů a minerálů. Jsou zvláště ceněna pro vysoký obsah lykopenu, silného antioxidantu, který přispívá k ochraně organismu před volnými radikály. V kombinaci s pečenou paprikou a česnekem vytváří tato polévka dokonalou harmonii chutí, která potěší vaše smysly. Připravte si ji doma a vychutnejte si její bohatou a jemnou chuť, kterou doplní křupavé krutony se sýrem.

Brokolicová polévka s lahůdkovým droždím
Vyzkoušejte jednoduchý a rychlý recept na vynikající brokolicovou polévku. Brokolice je doslova nutriční poklad – bohatá na vitamín C, vlákninu a antioxidanty, které podporují imunitu a bojují proti volným radikálům. Lahůdkové droždí přidá nejen jemnou sýrovou chuť, ale také dávku bílkovin, vitamínů skupiny B a dalších prospěšných látek. Díky olivovému oleji a rostlinné smetaně je polévka navíc lehká a vhodná i pro vegany. A do polévky bez problémů zužitkujete celou brokolici, protože stonky jsou stejně výživný jako růžičky a byla by škoda je vyhodit.

Tvarohový chléb
Představte si chléb, který je nejen snadný na přípravu, ale také plný nutričně hodnotných ingrediencí. Tvaroh, jemný a krémový, je odedávna ceněn jako zdroj kvalitních bílkovin. Ovesné vločky, dodají tělu energii a vlákninu potřebnou pro správné trávení. Olivový olej, poklad středomořské kuchyně, přináší zdravé tuky a jemnou chuť, která povyšuje recept na vyšší úroveň. A co teprve křupavá semínka na povrchu. Tento recept je dokonalou harmonií výživnosti, chuti i jednoduchost na přípravu.

Krémová dýňová polévka s kari
Vyzkoušejte jednoduchý recept na lahodnou dýňovou polévku s kari a kosovým mlékem. Dýně je nutričně bohatá na betakaroten, vlákninu a antioxidanty, které podporují imunitu a prospívají zdraví. Její jemně násládlá chuť se skvěle doplňuje s pikantním kari a kokosové mléko dodá perfektní krémovou konzistenci. Olivový olej přidá zdravé tuky a dýňová semínka pak křupavou tečku plnou minerálů. Tato delikátní a voňavá polévka, vhodná k hlavnímu jídlu, svačině i večeři, navíc dokonale zahřeje v chladnějších dnech.