BIO Ovesné vločky bezlepkové celé / Gluten-free Oat Flakes - whole grain 250 g
BIO Ovesné vločky bezlepkové celé / Gluten-free Oat Flakes - whole grain 250 g
Ovesné vločky v BIO kvalitě jsou přirozeně bezlepkové. Vyrábí se z ovesných zrn, která se napaří a slisují do vloček. Vynikají bohatým obsahem živin, především komplexních sacharidů a vlákniny a výborně se hodí k přípravě ovesných kaší, do jogurtu, do granol, při pečení a na tepelnou úpravu.
Ovesné vločky v BIO kvalitě jsou přirozeně bezlepkové. Vyrábí se z ovesných zrn, která se napaří a slisují do vloček. Vynikají bohatým obsahem živin, především komplexních sacharidů a vlákniny a výborně se hodí k přípravě ovesných kaší, do jogurtu, do granol, při pečení a na tepelnou úpravu.
Vlastnosti
- celé ovesné vločky
- přirozeně bezlepkové
- v BIO kvalitě
- praktické uzavíratelné balení
Použití
Jsou vhodné k přípravě kaší, do jogurtu, do granol, při pečení a na tepelnou úpravu.
Složení
100 % BIO bezlepkové ovesné vločky
Upozornění
Skladujte v chladu a suchu a chraňte před přímým slunečním světlem.
Podrobnosti
Prodávající: GOODIE s.r.o.
Klaudia Prokein
KladyTaaaak jemne, uzasna chut. Milujem ich
ZáporyZiadne
Administrátor
Vážený zákazníku,
děkujeme za vaši recenzi. Vážíme si vaší zpětné vazby a také dalších informací, které budou mít zákazníci k danému produktu.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Jsme Vám k dispozici každý den.
Po - Pá: 08:00 - 17:00
Tel: +420 605 959 313 | E-mail: info@goodie.cz
www.goodie.cz
Zákaznická podpora

RAW tyčinky
Raw tyčinky jsou skvělým zdrojem energie a zároveň zaženou chuť na sladké díky přirozeně sladké chuti. Obsahují pouze přirozeně vyskytující se sacharidy, tuky a bílkoviny. Jsou jednoduché na přípravu, je to zábava. Kvalitu použitých ingrediencí máte pod kontrolou a zdravou svačinku vždy při ruce!

Ovesná kaše s arašídovým máslem
Ovesná kaše je rychlá zdravá snídaně, která nastartuje váš den. Základem jsou naše BIO ovesné vločky, které jsou zdrojem živin a kvalitní energie, obsahují komplexní sacharidy a vlákninu, jež zpomaluje trávení a tak budete sytí celé dopoledne. Kaši doplňte kvalitními tuky, jako je kokosové mléko a arašídové máslo a ozdobte čímkoliv, co vám chutná.

Tiramisu ovesná kaše přes noc
Máte rádi tiramisu? Tak si připravte tuhle jednoduchou snídani - tiramisu vločky. Příprava je rychlá a nenáročná. Vločky nechte odležet v lednici, aby změkly a násákly tekutinu. Jsou pak krásně jemné a spolu s jogurtem tvoří úžasně krémovou konzistenci.

Chia puding s datlovým karamelem
Co takhe ozvláštnit chia puding vločkami a datlovým karamelem? Vznikne výborná snídaně nebo svačinka nabitá vlákninou a dalšími živinami. Puding je bez lepku, bez přidaného cukru a vhodný i pro vegany.

Rebarborovo-jablečný crumble
Tenhle recept vyniká svou chutí, šťavnatostí a jednoduchostí přípravy. Crumble je vhodný jako snídaně, ale i odpolední dezert. Tradičně se servíruje s tučným řeckým jogurtem nebo zakysanou smetanou. Lze do něj použít klidně jen jablka nebo třeba hrušky, pokud nebudete mít rebarboru zrovna po ruce!

Malinový koláč z jogurtového těsta s drobenkou
Zásoby jogurtu a plný mrazák malin z léta? To znamená jediné! Postupujte podle následujícího receptu a upečte si snadný, rychlý a chuťově lehký malinový koláč z jogurtového těsta s křupavou celozrnnou drobenkou.

Nepečené mandlové sušenky z ovesných vloček
První sušenky neboli cookies byly vynalezeny již v 7. století našeho letopočtu a pocházely z malých koláčků, které původně nebyly určeny ke konzumaci, ale pouze k testování teploty trouby. V současnosti jsou sušenky jednou z nejoblíbenějších laskomin, milují je především děti. Kupované cookies však často obsahují bílý cukr a ne zrovna malou dávku. A jelikož děti konzumují už tak mnohem více bílého cukru, než je jejich tělo schopné spotřebovat a zpracovat, vyrobte pro ně sušenky z kvalitních surovin raději doma.












