Pomazánka - Čočková se švestkami 140 g


Pomazánka - Čočková se švestkami 140 g
Čočková se švestkami? Ano, čtete správně! Nevšední kombinace poctivých farmářských surovin vytváří dokonalý chuťový zážitek. Pomazánka je veganská, bez laktózy a bez lepku. Receptura je originální a skládá se pouze z 5 kvalitních ingrediencí. Při výrobě nejsou použity konzervanty ani éčka.
Čočková se švestkami? Ano, čtete správně! Nevšední kombinace poctivých farmářských surovin vytváří dokonalý chuťový zážitek. Pomazánka je veganská, bez laktózy a bez lepku. Receptura je originální a skládá se pouze z 5 kvalitních ingrediencí. Při výrobě nejsou použity konzervanty ani éčka.
• originální receptura
• vegan friendly
• bez lepku, laktózy, konzervantů & éček
Použití: Natřete pomazánku na krajíc kvalitního kváskového chleba. Servírovat můžete jen tak se zeleninou či krekry.
Složení:
vařená čočka (68 %), cibule, olivový olej, sušené švestky (3 %), citronová šťáva, sůl
Nutriční hodnoty (100 g) :
Energetická hodnota:
609 kJ / 145 kcal
Tuky:
5,7 g
z toho nasycené mast. kyseliny
0,78 g
Sacharidy: 13 g
z toho cukry
2,0 g
Bílkoviny:
7,3 g
Sůl:
0,71 g
Vláknina:
6,9 g
Skladování:
Skladujte v suchu mimo přímé sluneční záření při teplotě do 25 ̊C. Po otevření uchovejte při 4-8 °C a spotřebujte do 3 dnů. Doporučujeme podávat chlazené.
Vyrobeno:
Česká republika
Prodejce:
GOODIE s.r.o.,
Viktoria Vôstiková
KladyKonzistencia natierky je jednotná, nemá žiadne hrudky ani iné nedokonalosti, bez problémov sa natiera a celý jej obsah je priam nadychaný a vláčny.
ZáporyNa môj vkus je v nátierke chuť šošovice dosť potlačená a prebitá chuťou sliviek. Prvotná chuť je príjemná ale dochuť natierky za mňa zabíja slaný element.

Velký průvodce výživovými směry #2 Co jedí flexitariáni?
O flexitariánství v poslední době občas slyšíte, domníváte se, že jsou ve stravování nějakým způsobem flexibilní, ale nemáte jasno, co že teda jedí nebo nejedí? Pro vás i pro všechny ostatní, kdo se s tímto výživovým směrem chtějí seznámit, je tu další díl z našeho Velkého průvodce výživovými směry.

Podzimní imunita bez chemie: 5 tipů, jak si udržet zdraví
23. září v 3:03 nastane podzimní rovnodennost a s ní přicházejí i velké změny nejen v počasí, ale i v tom, jak se cítíme. A právě podzim prověří odolnost našeho zdraví více než kterékoliv jiné roční období. Proto je velmi důležité, abychom se o sebe v této přechodné době co nejlépe postarali a připravili tak tělo na boj se všemi viry, které na nás díky proměnlivému počasí číhají na každém kroku!

Pečené hasselback brambory
V hlavní roli oblíbené pečené hasselback brambory! Můžete je podávat samostatně nebo jako přílohu. Skvěle chutnají s pořádnou dávkou másla, smetany nebo pomazánky a chutney Goodie.