Špaldové vločky BIO 250 g

Špaldové vločky BIO 250 g
Špaldové vločky obohatí vaše domácí rohlíky, housky či chléb. Přimíchat je můžete přímo do těsta nebo jimi posypte povrch vykynutého pečiva před vložením do trouby. Skvěle se hodí do vaší snídaňové kaše, granoly či müsli. Zahustí polévky a také je můžete přidat do nádivky nebo karbanátků.
Špaldové vločky obohatí vaše domácí rohlíky, housky či chléb. Přimíchat je můžete přímo do těsta nebo jimi posypte povrch vykynutého pečiva před vložením do trouby. Skvěle se hodí do vaší snídaňové kaše, granoly či müsli. Zahustí polévky a také je můžete přidat do nádivky nebo karbanátků.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná
Příprava:
Vmíchejte je buď rovnou do těsta či jimi posypte povrch pečiva po vykynutí. Perfektně doplní vaši snídani, v podobě kaše, müsli či granoly. Skvěle vám zahustí polévku a využijete je na přípravu placek, karbanátků či nádivek.
Složení:
100 % špaldové vločky BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75 %.