Naše švestky ashlock bez pecky jsou vysoké kvality a čerstvosti, neobsahují žádné zbytečné přidané cukry a SO2. Obsahují přirozeně vyskytující se cukry, sacharidy a slouží jako rychlý zdroj energie.
Výhody:
- bez přidaného cukru
- bez siřičitanů
- kvalitní zdroj energie
- zdroj vlákniny
Použití:
Švestky ashlock bez pecky jsou určeny k přímé spotřebě. Hodí se do kaší, smoothies, při pečení a dokonce i při vaření do sladkých i slaných receptů. Díky tomu, že neobsahují pecku je jejich zpracování velmi snadné. POZOR! Pecka se může zřídka vyskytnout ve švestkách.
Alergeny:
obsahuje sorban draselný
Složení:
100% švestky
Výživové údaje na 100 g:
Země původu:
Bulharsko
Prodávající:
GOODIE s.r.o.

Vitaminy skupiny B: Co jsou zač a jaký mají vliv na zdraví?
Každý, kdo má snahu řešit své zdraví komplexně, už někdy dostal doporučení suplementovat vitaminy B. Málokdo však zcela jistě tuší, proč je třeba na tyto vitaminy myslet a co se může stát, pokud v těle dojde k jejich nedostatku. Poznejte B vitaminy podrobněji v článku, který pro vás sepsala studentka naturopatie Karolína Tomaides, a zjistěte, kolik práce v těle zastávají, nebo v jakých potravinách je najít.

Diagnóza diabetes - základní informace nejen pro cukrovkáře
Cukrovka neboli diabetes je jedno z dalších chronických onemocnění, u kterého zažíváme v moderní společnosti nebývalý nárůst. Jak je to možné? Vždyť ještě před pár desítkami let se jednalo o onemocnění poměrně výjimečné a přitom dnes pravděpodobně každý zná alespoň jednoho cukrovkáře ve svém okolí. Situace nyní dokonce vypadá tak, že dle statistik si tímto onemocněním prochází kolem 8,5 % celé evropské populace, což vyjádřeno konkrétními čísly znamená přes 56 milionů evropských diabetiků.

Müsli tyčinky
Na svačinu, s jogurtem k snídani nebo jako sladká tečka ke kávě. Tyčinky se zkrátka doma neztratí!

Zdravé marokánky
Marokánka neboli marokánská placička je sladká placička arabského původu. Tradiční receptura původně kromě medu, oříšků, datlí, cukru, kakaa a vanilky obsahovala ještě hašiš. Průmyslově vyráběné marokánky obvykle místo poctivých ingrediencí obsahují levnou citronovou nebo pomerančovou kůru naloženou v cukru a místo kvalitních ořechů nekvalitní arašídy. Marokánky bývají potřené „čokoládou“, která nemá s čokoládou skoro vůbec nic společného, nebo tukovou kakaovou polevou. Přinášíme poctivý domácí recept na marokánky bez cukru (a bez hašiše), pouze z poctivých a kvalitních ingrediencí.
