1 hodnocení

Zelený jíl - lunasol 140 g

Zelený francouzský jíl neboli lunasol obsahuje jílové minerály a stopové prvky důležité pro výživu pokožky a vlasů. Má čistící, tonizující, vyhlazující a detoxikační účinky. Je vhodný i pro citlivou, problematickou pleť a pleť s akné a pro přípravu čistících a regeneračních pleťových a tělových masek či jemných peelingů k odstranění nečistot a mazu. Používá se k vnitřní i vnější hygieně.



Skladem (> 10 ks)
Značka: Goodie
139 Kč 81,76 Kč / 100 g
Kategorie: Přírodní jíly

Zelený francouzský jíl obsahuje jílové minerály a stopové prvky důležité pro výživu pokožky a vlasů. Má čistící, tonizující, vyhlazující a detoxikační účinky. Je vhodný pro všechny typy pletí (pro citlivou, problematickou pleť a pleť s akné) a pro přípravu čistících a regeneračních pleťových a tělových masek či jemných peelingů k odstranění nečistot a mazu. Používá se k vnitřní i vnější hygieně.

Účinky:

  • vnitřní a vnější detox
  • normální a mastná pleť
  • výživa a regenerace pokožky a vlasů
  • vegan
  • 100% přírodní bez chemických přísad

Použití:

Vnitřní použití:

Jíl je vhodný pro vnitřní užití jako doplněk stravy. Pomáhá detoxikovat organismus. Čajovou lžičku (3 g) zeleného jílu rozmíchejte ve 100 ml vody a nechte několik hodin louhovat. Po vylouhování vypijte. Jednou denně pijte pouze výluh, nikoliv sedlinu. Užívejte maximálně po dobu 3 týdnů 2x ročně.

Vnější použití:

Jíl smíchejte s vodou v poměru asi 1:2 v hustší pastu, kterou naneste na různé části těla i na vlasy a nechte působit cca 20 minut. Výsledkem je krásně čistá a jemná pokožka a vlasy. Můžete přidat pár kapek esenciálního oleje. Jíl by neměl přijít do kontaktu s kovem, používejte k přípravě špachtli nebo naši lžíci z kokosového dřeva.

Jílová koupel:

Do teplé vody přidejte 4 polévkové lžíce jílu na vanu a 20 minut relaxujte. Pokožka je po koupeli jemná a vláčná.

Složení:

100% zelený jíl (lunasol)–prášek

Skladování:

Skladujte v suchu do 25°C.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: