Neohodnoceno

Olej z bílého máku - nefiltrovaný - extra panenský RAW 100 ml

Olej z bílého máku - extra panenský, tedy RAW za studena lisovaný a nefiltrovaný, zachovává tak maximum možné kvality a živin. Světle zlatý, voňavý po máku. Velmi vhodný na kosmetikcé využití.
Skladem (4 ks)
Značka: Bohemia Olej
155 Kč
Kategorie: Raw, za studena lisované
Koncová doporučená cena s DPH: 155 Kč

Olej z bílého máku - extra panenský, tedy RAW za studena lisovaný a nefiltrovaný, zachovává tak maximum možné kvality a živin. Světle zlatý, voňavý po máku.

Charakteristika:

Světle zlatý, voňavý po máku.

Gastronomie:

Skvěle doplní a podmaní sladké chutě. Skvělý do obilných kaší, rýžových nákypů,do jogurtů, smoothie, na ovocný salát. Polijte s ním čerstvě upečený štrůdl, vdolky nebo palačinky.

Kosmetika:

Pleť:

Živé aktivní vitamíny regenerují a vypínají vrásky. Skvělý pro regeneraci a maximální výživu pleti.

Pokožka:

Ideální pro péči o dekolt, krk a omlazení hřbetů rukou. rukou, proti striím. Pomáhá hojení ran. Skvělý na masáž šíje a zad.

Vlasy:

Vmasírujte do navlhčených vlasů a nechte působit. Po opláchnutí vlasy načerpají výživu.

BIO Nerafinovaný olej:

Vytvořen dle dnešních požadavků moderních lidí na vysoký standard městské životosprávy ve stylu farmářských a bio produktů bez úprav, s největším nárokem na zachování všech nutrientů.

Oleje jsou lisované šetrně za studena v raw kvalitě ze surovin českých dodavatelů bio surovin.

Bio nefiltrované raw oleje jsou napěchované nejen vitamíny, ale i minerály a enzymy, které díky lisování za studena zůstávají v aktivní formě. Proto jsou vhodné jen do studené kuchyně nebo na závěrečné dochucení pokrmů, aby během přípravy nic z toho důležitého nebylo zničeno.
Jsou chuťově velmi výrazné a výběrové bio suroviny jim dávají ty nejpříjemnější tóny.
Po chvíli stání se začíná na dně lahve tvořit usazenina, která znamená, že je olej úplně v pořádku a opravdu nefiltrovaný. Před použitím třepejte lahví seč vám síly stačí, ať do sebe dostanete všechno to nejcennější.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: