Neohodnoceno

Olej z hořkých meruňkových jader - nefiltrovaný - extra panenský RAW 100 ml

Olej z hořkých meruňkových jader - extra panenský, tedy RAW za studena lisovaný a nefiltrovaný, zachovává tak maximum možné kvality a živin. Zlatavý, s jemně mandlově-meruňkovou vůní.Velmi vhodný na kosmetikcé využití.
 
Skladem (4 ks)
Značka: Bohemia Olej
159 Kč
Kategorie: Raw, za studena lisované
Koncová doporučená cena s DPH: 159 Kč

Zlatavý, s jemně mandlově-meruňkovou vůní. Velmi vhodný na kosmetikcé využití.

Charakteristika:

Zlatavý, s jemně mandlově-meruňkovou vůní.

Gastronomie:

Dodá meruňkový šmrnc Vaší snídani. Přidejte do snídaňové kaše, smoothies, na ovocný salát, do jogurtu.

Kosmetika:

Pleť: Pro citlivou pleť dětí i maminek. Významný podíl tokoferolů a antioxidantů omladí obličej.

Pokožka: Skvělý po koupeli na promazání celého těla. Živé složky aktivují buňky a dodají jim šťávu. Podpoří tím lepší pružnost pokožky.

Vlasy:

Ideální v létě. Vetřít do vlhkých vlasů, nechat působit a poté opláchnout. Ochrání vlasy před vysycháním a skvěle je vyživí.

BIO Nerafinovaný olej:

Vytvořen dle dnešních požadavků moderních lidí na vysoký standard městské životosprávy ve stylu farmářských a bio produktů bez úprav, s největším nárokem na zachování všech nutrientů.

Oleje jsou lisované šetrně za studena v raw kvalitě ze surovin českých dodavatelů bio surovin.

Bio nefiltrované raw oleje jsou napěchované nejen vitamíny, ale i minerály a enzymy, které díky lisování za studena zůstávají v aktivní formě. Proto jsou vhodné jen do studené kuchyně nebo na závěrečné dochucení pokrmů, aby během přípravy nic z toho důležitého nebylo zničeno.
Jsou chuťově velmi výrazné a výběrové bio suroviny jim dávají ty nejpříjemnější tóny.
Po chvíli stání se začíná na dně lahve tvořit usazenina, která znamená, že je olej úplně v pořádku a opravdu nefiltrovaný. Před použitím třepejte lahví seč vám síly stačí, ať do sebe dostanete všechno to nejcennější.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: