ČOKOCHLEBÍK S MORUŠÍ

Dokonalá kombinace chutí kvalitní hořké čokolády a sladké moruše je neodolatelná. Navíc je tento recept jednoduchý na přípravu a zdravý. Tak neváhejte a připravte si čokochlebík k odpolední kávě či jako zdravou svačinku!

 

INGREDIENCE:

INGREDIENCE NA POLEVU:

 

IMG_0210 2

POSTUP:

1. Nejprve si ve vodní lázni rozpustíte Ghí spolu s čokoládou a mandlovým máslem, za stálého míchání spojíte všechny ingredience a vytvoříte jednolitou hmotu.

2. Následně odstavíte z plamene a přidáváte všechny ostatní ingredience kromě moruší–kakao, kefír, kokos, vejce, vanilkový extrakt a jedlou sodu a ručním mixérem vše důkladně spojte dohromady, nakonec do těsta přisypte moruše a ručně promíchejte.

3. Těsto nalijte do chlebové formy a pečte na 180°C po dobu 45 minut.

4. Chlebíček po vyndání polijte polevou, kterou si připravíte roztopením čokolády spolu s mandlovým máslem ve vodní lázni, nakonec posypte morušemi.

 

 Dobrou chuť! :-)

A nezapomeňte se pochlubit výsledkem na sociálních sítích!

 

AUTOR: 

Karolína Kostroňová

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení