DÝŇOVÉ NOKY

Dýňové noky jsou skvělé jako příloha! Navíc jsou připraveny z kvalitních ingrediencí. Navíc si k nim můžete podle receptu připravit výbornou omáčku.
 

INGREDIENCE:

Na noky:

125 g dýňové mouky

75 g vlašskoořechové mouky

1 vejce

150 ml vody

1/2 čl soli

olivový olej do vody na vaření noků

 

Na omáčku:

150 g smetany

150 g gorgonzoly

80 g uzeného lososa

unnamed-1

POSTUP:

1. Smíchejte ingredience na noky.

2. Z těsta vytvarujte kuličky a zmáčkněte je vidličkou.

3. V osolené vroucí vodě vařte noky 6 minut.

4. Ingredience na omáčku smíchejte na rozehřáté pánvi.

5. Servírujte s uzeným lososem.

 

Dobrou chuť! :-)

A nezapomeňte se pochlubit výsledkem na sociálních sítích!

 

AUTOR: 

IG: @eatyourfears

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení