DÝŇOVÉ NOKY

Dýňové noky jsou skvělé jako příloha! Navíc jsou připraveny z kvalitních ingrediencí. Navíc si k nim můžete podle receptu připravit výbornou omáčku.
 

INGREDIENCE:

Na noky:

125 g dýňové mouky

75 g vlašskoořechové mouky

1 vejce

150 ml vody

1/2 čl soli

olivový olej do vody na vaření noků

 

Na omáčku:

150 g smetany

150 g gorgonzoly

80 g uzeného lososa

unnamed-1

POSTUP:

1. Smíchejte ingredience na noky.

2. Z těsta vytvarujte kuličky a zmáčkněte je vidličkou.

3. V osolené vroucí vodě vařte noky 6 minut.

4. Ingredience na omáčku smíchejte na rozehřáté pánvi.

5. Servírujte s uzeným lososem.

 

Dobrou chuť! :-)

A nezapomeňte se pochlubit výsledkem na sociálních sítích!

 

AUTOR: 

IG: @eatyourfears