Dýňové noky jsou skvělé jako příloha! Navíc jsou připraveny z kvalitních ingrediencí. Navíc si k nim můžete podle receptu připravit výbornou omáčku.
INGREDIENCE:
Na noky:
125 g dýňové mouky
1 vejce
150 ml vody
1/2 čl soli
olivový olej do vody na vaření noků
Na omáčku:
150 g smetany
150 g gorgonzoly
80 g uzeného lososa
POSTUP:
1. Smíchejte ingredience na noky.
2. Z těsta vytvarujte kuličky a zmáčkněte je vidličkou.
3. V osolené vroucí vodě vařte noky 6 minut.
4. Ingredience na omáčku smíchejte na rozehřáté pánvi.
5. Servírujte s uzeným lososem.
Dobrou chuť! :-)
A nezapomeňte se pochlubit výsledkem na sociálních sítích!
AUTOR:
IG: @eatyourfears