Velikonoce LOW CARB? S tímhle receptem to není problém! Roláda je plná kvalitních ingrediencí a vysokoprocentní čokolády, takže si pochutnají všichni.
INGREDIENCE:
Na těsto:
-
5 vajec od slepic z volného výběhu
-
30 g jemně mletých mandlí
-
3 pl rozpuštěné vysokoprocentní čokolády ve vodní lázni
Na náplň:
-
200 g zakysané smetany
-
200 g tučného tvarohu
POSTUP:
1. Všechny ingredience na těsto vyšleháme dohromady
2. Na plech vyložený pečícím papírem rozetřeme těsto po celé ploše.
3. Ve vyhřáté troubě pečeme 10 minut na 210 stupňů C.
4. Smícháme ingredience na náplň.
5. Na vychladlé těsto na roládu naneseme náplň a roládu zarolujeme.
6. Roládu poléváme rozteklou vyskoprocentní čokoládou.
Dobrou chuť! :-)
A nezapomeňte se pochlubit výsledkem na sociálních sítích!
AUTOR:
Karolína Kostroňová