Nikdo neodolá smyslné kombinaci malin a čokolády. Řezy jsou navíc bez bílého cukru, slazeny pouze datlemi.

Ingredience

Korpus

Krém

  • 300 g rozehřátého másla 
  • 500 g bio tvarohu 

Poleva a posyp

Postup

    1. Všechny ingredience na těsto dáme do mixéru a vytvoříme lepivé těsto, které natlačíme naspod formy (36x24) a dáme cca na hodinu do lednice.
    2. Máslo rozehřáté ve vodní lázni smícháme s tvarohem. Vytvořený krém naneseme na korpus a dáme opět na cca hodinu do lednice.
    3. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se lžící kokosového oleje a nalijeme ji na krém, rozetřeme do krajů a na závěr posypeme lyofilizovanými malinami.
    4. Dáme do lednice dostatečně ztuhnout a můžeme podávat.