Penne trochu jinak! Zdravě, jednoduše, rychle, chutně. Naše proteinové těstoviny si zamiluje každý - vegani, sportovci, děti, prostě každý kdo si rád pochutná a má rád rychlé a zároveň výživné recepty. Goodie proteinové těstoviny jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin, bez lepku, bez éček, bez sóji, bez laktózy. Využít je můžete jako klasické těstoviny. Nechte se inspirovat našimi recepty.
Ingredience:
250 g penne z červené čočky - 1 balení
250 g kuřecích prsou (veganská verze - nemusí být)
2 stroužky česneku
sůl, pepř - k dochucení
olivový olej
3 hrsti baby špenátu
5 stonků chřestu
10 sušených rajčat
100 g parmezánu
1 kelímek smetany ke šlehání (veganská verze - rostlinná smetana)
Postup:
1. Kuřecí prsa osolíme, opepříme, osmahneme na mírném plameni z obou stran. Po vychladnutí nakrájíme na kostky.
2. Na rozpálenou pánev přidáme GHÍ, ihned přidáme česnek, promícháme.
3. Přidáme špenát, chřest bez spodních tvrdých částí, nakrájená sušená rajčata.
4. Po 5 minutách přidáme smetanu a parmezán.
5. 2–3 minuty necháme spojit chutě, dochutíme solí, pepřem.
6. Vypneme plamen a přidáme předem uvařené těstoviny (uvařené 7 minut ve vroucí vodě).
Dobrou chuť! A nezapomeňte se pochlubit svými výtvory na sociálních sítích @goodierecepty
Autor: Kristýna Durasová (IG: @kristynajoga)