čas přípravy: 15 min.

RAW tyčinky si dnes koupíme na každém rohu, ale ty domácí jsou nepřekonatelné! Kvalitu ingrediencí máte pod kontrolou a můžete si vytvářet vlastní chuťové kombinace, navíc tím ušetříte spoustu peněz. Tento recept na švestkové RAW tyčinky se skládá pouze ze 4 ingrediencí, je jednoduchý na přípravu a skvěle chutná. Neobsahuje žádný přidaný cukr, pouze přirozeně vyskytující se cukry, které dodají energii a zaženou chutě na sladké. 

Ingredience

Tyčinky

Na zdobení

Postup

1. Rozehřejte si ve vodní lázni kokosový krém.

2. Rozehřátý kokosový krém rozmixujte společně se švestkami a kešu až vznikne hmota.

3. Do hmoty zapracujeme strouhaný kokos.

4. Ze vzniklé hmoty vypracujeme cca 1 cm vysoký obdělníkový plát, který dáme aspoň na 1 hodinu odpočinout do lednice.

5. Následně rozkrájejte plát na 8-10 tyčinek.

6. Můžete ozdobit rozehřátou čokoládou ve vodní lázni a strouhaným kokosem.

7. Skladujte tyčinky v lednici v uzavíratelné nádobě.