Neohodnoceno

BIO Sirup konopí 320 g

Pasterovaný ovocný sirup s konopím a ovocem, pěstovaným dle zásad ekologického zemědělství. Bez zahušťovadel a jiných zbytečností. Na 100 g výrobku bylo použito 260 g ovoce a 1,4 g sušeného konopí.
Skladem (> 10 ks)
Značka: Dr. Hlaváč
115 Kč
Kategorie: Sirupy a šťávy

Pasterovaný ovocný sirup s konopím. Na 100 g výrobku bylo použito 260 g ovoce a 1,4 g sušeného konopí. Ve 100 g výrobku je obsaženo 57 g přírodních sladidel (hroznové a citrónové šťávy). Na výrobu jedné skleničky je použili 4,5 g sušeného konopí. Sladká chuť sirupu je dosažena pouze přídavkem šťávy z vyzrálých bílých hroznů, ze které byla odpařena přebytečná voda.

Složení:

Zahuštěná šťáva z bílých hroznů* 86%, citrónová šťáva* 10%, konopí seté (*produkt ekologického zemědělství).

Bez zahušťovadel, bez konzervačních látek, bez barviv a aromat. Bez přidaného cukru. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry.

Nutriční údaje na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 1043 kJ/249 kcal
Tuky 1,0 g
z toho nas. mast. kys. 0,3 g
Sacharidy 57 g
z toho cukry 55 g

Bílkoviny 2,2 g
Sůl 0,1 g

Skladování:

Minimální trvanlivost do: viz obal, 24 měsíců
Po otevření uchovávejte v chladničce do 10°C

 

O SÍLE KONOPÍ

Těžko si představit odvahu španělských a portugalských mořeplavců při prvních objevitelských cestách přes oceán, kdy jejich úspěch do značné míry závisel na pevnosti plachet a provazů utkaných právě z konopní. Konopná lana sehrála klíčovou roli také při dobývání nejvyšších vrcholů snad ve všech pohořích světa. Přetržení konopného lana stálo také za osudovou tragédií při prvním výstupu na překrásný alpský vrchol Matterhorn. Síla konopí ovšem nespočívá pouze v jeho pevnosti. Naše tělo bude více zajímat jeho síla se kterou pomáhá našemu organismu s bojem proti vyčerpanosti, s udržením výkonnosti a obrany-schopnosti. Konopný sirup by určitě neměl chybět v žádné domácí lékárničce. Zkuste min.1x denně polévkovou lžíci a pro dětičky 1x denně kávovou lžičku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: