Neohodnoceno

Datle medjool 100 g

Datle medjool jsou právem nejoblíbenější a nejvyhledávanější odrůda mezi datlemi. Mají přirozeně slakdou chuť s bohatými tóny karamelu, dokonalou konzistenci vhodnou i pro přípravu RAW dezertů, přijemné aroma a jsou bohatým zdrojem energie. Obsahují vysoké množství kvalitních sacharidů, vlákniny a živin. Neobsahují žádný přidaný cukr a nejsou ošetřeny oxidem siřičitým SO2

Skladem (> 10 ks)
Značka: Goodie
59 Kč
Kategorie: Sušené ovoce

Datle medjool jsou právem nejoblíbenější a nejvyhledávanější odrůda mezi datlemi. Mají přirozeně slakdou chuť s bohatými tóny karamelu, dokonalou konzistenci vhodnou i pro přípravu RAW dezertů, přijemné aroma a jsou bohatým zdrojem energie. Obsahují vysoké množství kvalitních sacharidů, vlákniny a živin. Neobsahují žádný přidaný cukr a nejsou ošetřeny oxidem siřičitým SO2.

Datle jsou zdrojem draslíku, hořčíku a mědi.

Použití:

Datle medjool jsou určeny k přímé spotřebě. Přidejte si pár kousků do kaše, do jogurtu. Samotné nebo v kombinaci s jiným sušeným ovocem či oříšky se hodí jako rychlá, výživná svačina. Zpracované datle se hodí díky jejich konzistenci a přirozeně sladké chuti pro domácí výrobu RAW.

Výhody:

  • bez přidaného cukru
  • bez siřičitanů SO2
  • zdroj vlákniny
  • rychlý zdroj kvalitní energie
  • obsah železa

Věděli jste že?

Datle podporují kvalitu spánku. Jsou bohatým zdrojem aminokyseliny tryptofan, která podporuje tvorbu spánkového hormonu melatoninu, který je za kvalitu spánku zodpovědný. Dějte si před spaním datli a bude spát jako miminko ;)

Složení:

100% datle medjool

Nutriční hodnoty (100 g):
Energetická hodnota: 1184 kJ / 283 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy: 68 g
z toho cukry 66 g
Bílkoviny: 1,6 g
Vláknina: 6,7 g
Sůl: 0,01 g
Draslík: 100 mg (20%)*
Hořčík: 53 mg (14%)*
Měď: 0,18 mg (18%)
*referenční hodnota příjmu
 
Velmi nám záleží na vaší spokojenosti a důvěře. Proto vám poskytujeme pouze pravdivé informace o našich produktech a u tohoto produktu uvádíme pouze zdravotní a výživová tvrzení schválená Evropskou komisí dle Nařízení (ES) č. 1924/2006.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: